söndag 4 mars 2012

Nära att hiva ut laptopen ur fönstret!


Tack för alla hälsningar i fredags, vi hade en urkul kväll på Kinna Hotell. Clabbe var discojocky och spelade massa bra musik från 70, 80 och 90-talet. Det var bra tryck på stället ;-)


Igår lyckades jag att sabba min laptop, jag tryckte på att installera något program som jag trodde man skulle göra och den tvärdog. Det gick inte att starta den, utan den bara malde. Niklas dator är trasig sen innan, värsta läget!!  Idag hjälpte Niklas mig med att avinstallera programet som felade och nu funkar den igen!! Inte så kul att bara surfa med mobilen.
Annars har jag gått igenom grabbarnas kläder och skor, vad passar inte - bort med det. Fram med deras gamla vårjackor, en fleece under så blir lite lagom nu. Nya skor var vi och köpte till dem igår. Gabriel, fick en superfin kepa som han blev GLAD för, han ögon riktigt tindrade. Var sin ny vårjacka av något slag ska inköpas och nya cykelhjälmar behöver bägge två.    
  

Idag har jag fått med mig Niklas på lååångpromenad. Tror nog rundan är en mil, eller väldigt nära. Vi gick lite fortare än vad jag gjorde första gången. På sista bilden kan ni skymta tranor, påväg till Hornborgarsjön. Jag och Niklas har pratat om att åka dit, det är  något visst att se alla tranor dansa. 

Jag har fått en kofta på hjärnan, Flirtini Hood Jacket! Är det någon i min size (4) som har provat den och kan säga hur den är på. Är rädd för att den ska vara liten i storlek och jag blir som en tunna i den och det vill jag INTE!!

1 kommentar:

  1. Härliga vårbilder! Och jag älskar när tranorna kommer. de har sin flygrutt över vårt hus både på väg till och från Hornborga så det är högtidsstunder både höst och vår. Älskar deras urtidsläten. Ibland hör man det på avstånd, ställer sig och kikar och så plötsligt fylls himlen av kanske 50 tranor på en gång. Wow!!!
    Underbar färg på din jacka! Den blir man glad av minsann!
    Jag har flirtinin. Jag brukar ligga mellan 2 och 3 och tog en trea på denna, men hade kunnat ha en tvåa också. beror ju lite på hur man vill ha den. Den är ju väldigt rak i modellen. Jag ville ha min lite "lufsigare", som en gosig kofta att krypa in i och därför tog jag den större. Men har sett att andra valt att ta en mindre storlek och då blir den ju mer som en liten jacka....Så det är lite hur man vill ha den också....
    Kram

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina