tisdag 6 mars 2012

Glad för inbjudan!


Jag och grabbarna hade lite saker vi behövde göra i byn och passade på att ta en fika på Skrädderiet, myyys! Fick åka tillbaka till jobbet  och hämta mobilen, som jag glömt. Såg att jag hade fått en speciell inbjudan till Stockholm den 23 mars. Åhhhhhhh, jag vill så gärna åka dit. Jag har verkligen längtat åka till Stockholm och nu finns det ytterligare en anledning. Har inte varit där på två år, det var sist när Odd Molly-träffen var där. Har du fått inbjudan och funderar på att åka dit? Någon som vill samåka? Det känns inget kul att åka helt själv. 


Vad trött jag ser ut!
Jag är proppmätt fortfarande efter den kakan, men gott var det ;-)

8 kommentarer:

 1. Vilket mysigt fik! 23 mars är ju snart. Flera bloggare skriver om inbjudan och då blir jag nyfiken. Vad är ni inbjudna till? Jag åker gärna till Stockholm. Helst i maj för då är det så underbart. Vill gärna träffas snart. Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är bjudna till Odd Molly. Hoppas jag kan åka!
   Kram

   Radera
 2. Vad mysigt ni ser ut att ha haft! Fin vedspis där i hörnan!
  Vad kul du fått en inbjudan!! Förvånad upptäckte jag en sådan hos mig också, jag..?! Vet dock inte än hur jag skall göra, måste klura ett tag på den karamellen. Vore helt klart väldig kul att åka, vi får se..
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas du kan komma iväg då, det vore väl kul att få uppleva! Verkar ju vara riktigt många som fått denna inbjudan så ni kan ju bli ett riktigt härligt gäng då! tänk att det redan är två år sedan vi var på mollyträffen i Stockholm. Känns ju helt otroligt attvtiden gått så fort...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nu har jag tackat ja! Hoppas vi ses där..
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag fick en idag en vet inte hur jag ska göra än...Skulle vara jättekul! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 6. Jag vill, jag måste åka, men jag har ett jättestort problem med jobbet, som måste lösa om jag ska kunna följa med. Sämsta läge, som jag måste lösa, håller alla tummar och tår att mina jobbarkompisar kan hjälpa mig.

  För jag vill till Stockholm!

  Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina