måndag 16 januari 2012

KUL x 2


Öppnade garderoben och kände att Gosee short dress ville lufta sig. För att inte frysa blev det Avoriaz knit tunic över. Svarta budgetstrumpor om kommer från Ge-kås =)
Längtat till Niklas ska komma hem, det gör han nog inte förrän på fredag. Så vi kan fortsätta att tapetsera. Inte kul att ha papp på golvet!! Det blir en liten ommöblering av några skåp, så det blir så kul när man ställer tillbaka sakerna. Nya gardinstänger ska jag få tag på. Har haft silvriga, men nu vill jag ha vita, det är så KUL att tänka och få till det som man vill ha det!! Har rensat vidare i skåpen, två påsar ska lämnas till loppis, härligt!!

En annan KUL sak är;


att jag har fått TVÅ awarder, en från Anna och en av Hilde tack kära ni!!! Den här gången väljer jag att inte lämna awarden vidare till någon speciell blogg. Mest för att väldigt många av de bloggar jag läser fått den. Utan att välja ut någon särskild så skickar jag massa kärlek till de bloggar jag har i min lista, i högerspalten. Det är så kul att kika in hos er och läsa. Själv så försöker jag dra ner på min datatid, jag läser hos er, men jag hinner inte kommentera så mycket. Det gäller att hitta en lagom nivå på allt, eller hur!

Kärlek till er!!!!!

1 kommentar:

  1. Vilken fin outfit! Du passar jättebra i koftan! :D

    Kram
    Erika

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina