onsdag 25 januari 2012

Det kom ett litet brev


Ett litet brev från Stockholm har letat sig hit, ingen är gladare än jag för knappen. Ni som läser här vet att den fattades i min Nylon Parker som är blue grey. Häftigt att Odd Molly har gamla knappar på lager, denna jackan kommer från iallafall från 2008. Det blir kul att sy i den, eller rättare se resultatet! Söta Emilie hade skrivit ett kort till mig och skickat med ett par boxhandskar, TACK snälla rara söta Emilie!! TACK även till Madde på Freeport, som hjälpte mig på vägen att få tag på knappen!!


Har på mig lite gamla Mollysar, 9 th Sweater i rose och Cupcake longtop i white, bägge från Colore Superiore. Trodde nog att spetsen skulle sticka ut lite mer, än den gjorde. Matchar de gråa tofsarna med byxorna.

Efter har handlat mat och gröna växter, åkte jag till morfars syster Gunvor på lite fika. Hon bjöd på massa gott, jag är barnsligt förtjust i hennes spröda sockerkringlor, som hon bakar på ett gammalt recept med grädde och jäst i. Själv har jag aldrigt bakat såna, men min mormor brukade göra det. Hon tyckte det var så kul att jag kom, så innan jag gick så hon, kom igen när du hinner!

5 kommentarer:

 1. Härligt med snabb o trevlig service!! Boxhandskarna är så söta. Roligt för de äldre med besök, dom får ju inte glömmas bort!
  Du är jättefin idag, verkligen!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Det är ju verkligen sevice i världsklass :)

  Snygg du är i din ouftit. Väntar bara på nyversionen av 9th sweather som kommer till våren så man äntligen kan norpa en :)

  kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Vilken fin bonuspresent du fik med knappen!
  Fin stass, jag älskar den rosa 9th, nog dags att ta fram min någon dag här snart. Tack för att du påminde mig om den. Kram!

  SvaraRadera
 4. Åhhh sockerkringlor - RIKTIGA - awwwh

  2/2 it is?

  KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Jag ville ha några extra pärlor till min Kettle coat, jag ringde till OM:s kontor o de skickade.
  Fin service!
  Nu vågar jag använda men Kettle coat, utan att vara rädd att pärlorna ska trillar av.
  Du är så fin i 9th Sweater!
  Skulle också vilja ha den i färgen rose.
  Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina