lördag 21 januari 2012

Här målas trappan vit!


Tobias monterar ner räcket, så jag kan måla.


Tapetsering (det är jag som limmar) och målning av trappan har stått på mitt schema idag. Började med att måla den breda listen mellan våningsplanen, så ljust det blev när den gulnande furun blev vit!! Me like! Just där fanns inga kvistar, så där slapp jag kvistmåla, vilket jag ska roa mig med imorgon och slipa tappan, tråkigt förabete, för att få ett fin resultat. Det svåra är att inte måla/spilla på filtmattan som finns på tappstegen, när jag målar där. Tungarn rätt i munnen så går det nog!
Vi har satt upp 8a rullar och har 6 kvar och vi är oroliga att det inte kommer att räcka. Stämmer Niklas uträkning är frågan!! Hoppas!


Det har snöat en hel del, grabbarna har varit ute och gjort en snökoja, härligt att dom fått lite snö!

7 kommentarer:

 1. Hej sötis!
  Vad fint ni kommer att få!! Det är verkligen roligt när man förnyar lite i hemmet.
  Vad snö ni har fått på er sida, roligt för grabbarna förstås. Ni får gärna behålla det på eran kant..drömma kan man ju få göra eller hur!?
  Ha en fortsatt mysig helg!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Kul med lite projekt hemma! Även om det är mycket stök och bök är det mysigt att göra saker tillsammans, OCH speciellt när det blir fint! Det ska bli att följa ert projekt. Ha en fin söndag! Kram

  SvaraRadera
 3. Åhhh vad fint det kommer att bli !! Vitt och ljust..jag målade vår trapp och trapp huset för några år sedan, och det blev sååå stor skillnad..jag är jättenöjd..
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 4. Hej igen!Tack för allt besvär du har haft med att ta reda på om garnet.Vet du vad,min man håller oxå på att måla vår trapp vit,just nu,men med oljade steg,för vi tror de blir lite tåligare, än med vitt,för vi har hund.Catarina

  SvaraRadera
 5. Åh vad fint det blir och så kul att måla, jag målar också massor just nu. Både pärlspont till tak och möbler, jag bara älskar att måla. =)

  Lycka till med tapetsering och allt och ha nu en härlig vecka!

  Stooor kram

  SvaraRadera
 6. Det kommer bli jättefint! Blri roligt att få se resultatet. Härligt med lite snö äntligen :-)

  Kram fina!

  SvaraRadera
 7. Jaaaaa det kommer bli ursnyggt!
  Snart dags att ses!
  KRAMAR

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina