tisdag 17 januari 2012

Det funkar sådär! Grrrr!!!

Fattar inte vad som är felet, jag kan kommentera hos vissa, men hos andra vill inte sidan där man kommenterar dyka upp, eller så försvinner den efter en snabb sekund. Bara så ni vet, jag försöker kommenteta, men det går inte så bra :(
Bilderna jag visar fotade jag i sensomras, på strandpromenaden vid Subbe fyr, Varberg. Jag fick mersmak av Varberg när jag var där. Längtar dit ner!!!
Hoppas jag fick dom på rätt håll, lite svårt att se.
Published with Blogger-droid v1.7.4

8 kommentarer:

 1. Många som har problem just nu :(

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Det är likadant för mig, det är som om kommentarssidan fastnar och det känns så trist.
  Har försökt hos dig tidigare men nu verkar det fungera.

  Kram från Eva

  SvaraRadera
 3. Har haft samma problem men bytte webbläsare till Google Chrome och nu funkar det! Testa det du med;)
  Fina bilder med!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 4. Jag har också dessa problem men ibland går det att komma runt det om man tar bort allt efter .com i bloggnamnet. Då kommer man till bloggens startsida och då verkar det funka. Men kommentarerna har jag inte löst än. Kanske som Adela säger är lika bra man får konvertera till Chrome-världen :)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Har samma problem men bara på någon enstaka blogg och bara kommentarsfälts-sidan som krånglar, aldrig huvudsidan. Samma sak om jag använder datorn på jobbet. Urtrist. har ingen tid eller lust att krångla med Chrome för tillfället. I alla fall skönt att höra att andra har samma problem för jag har inte hört om det förräns nu.
  Ha en bra fredag - kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annika, jag är nästan säker på att jag har google chorme och det funkar ändå inte. De bloggar som inte funkar att kommentera i är bl.a Tina, Sofia, Josanne, Lina och Linda.
   Kramar

   Radera
  2. Hej igen
   Exakt samma personers bloggar som jag inte heller kan kommentera hos. (Sofia vet jag inte vem det är). Hm. Men de får ju kommentarer från en massa andra. Himla krångligt och mysko. Kram o trevlig lördagskväll.

   Radera
  3. Hej, det är Sofia som har bloggen Rosor, spets och rost, Adelas funkar inte heller. Går in och kikar kommentarerna från mobilen, får väl kommentera från den, men det är lite jobbigare.
   Ha en fin kväll!
   Här tapetserar vi, ser ingern ände på det ännu, tappan håller jag pa att måla oxå. Fint blir det när det blir färdigt.
   Kram

   Radera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina