onsdag 18 januari 2012

Sjalar pågång!

Nu har jag och mamma varit och köpt det så kallade garnet till sjalarna. Tror detta garnet är något nytt, men kan ha fel. Jag har inte sett det innan iallafall. När man sticka blir det som en fin girlang, vet inte om ni kan se något av bilderna. Jag valde min flerfärgad pudrig kan man nog säga, som på första bilden. När vi stod vid hyllan kom Niklas moster, hon skulle sticka mera sjalar, hon sa det var så kul. En sjal blev färdig på en kväll.
Vad tycker ni om västen? Tror nog den kan bli fin. Mamma sa vad roligt att virka, det får bli efter sjalarna.
Published with Blogger-droid v1.7.4

8 kommentarer:

 1. My mother has been making these scarves for over a year. She knits them so quickly that she has made me 4 or 5 in different colours. They add a nice lacy colour to an outfit. Have fun knitting!
  Kram from Canada,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
  Svar
  1. Karen, sjalarna kommer säkert bortifrån er, det tar ett tag så kmmer det hit ;-)
   Kraaaam

   Radera
 2. Härliga sjalar. Skulle också vilja vara sådär händig. Kanske skulle försöka börja sticka. Hur svårt kan det va liksom :)

  kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hur svårt kan det vara? Tror nog att dessa sjalarna inte är så svåra, något man borde våga sig på!!
   Kramis

   Radera
 3. Hittade detta gar före jul hos oss men det var bara två nystan kvar i svart, de dkulle inte ta in det igen heller! Trist! Det var visst bara räta...det kanske till och med jag kan fixa.....
  Kram forbid me not

  SvaraRadera
 4. jJättesnygga sjalar,men var kan man köpa mönstret? Undrar Catarina.

  SvaraRadera
 5. Butiken som sålde garnet, skickad med oss beskrivningen till jusy det garnet vi valde.Det var viktigt vilket håll man hade garnet så schalen skulle få den där girlangformen.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej igen!Nu undrar jag vad garnet heter,för det finns kanske nån som säljer det här på Österlen.Tack för en trevlig blogg.Catarina

   Radera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina