måndag 2 januari 2012

Coola lampskärmar, datastrul och biostrul!


Jag har länge haft två gratis biobiljetter liggande. Tobias påminde mig att nu går de snart ut. Så idag skulle vi titta på bio i Borås, grabbarna ville se Stig-Helmer the story. I kassan säger tjejen att den ena biljetten utnyttjades den 31 dec i Malmö, VA?? Så den kan jag inte använda. Nä hä, så typiskt!!! Men jag skulle ringa ett nummer, suck, jag struntar nog i det. Ring uppmanar tjejen i kassan. När jag kom hem ringde jag och de svarade efter väldigt lååååång tid, något fel har det bivit när någon köpt biobiljetter på nätet på min företagsbiljett. Jag ska skicka in biljetten och få en ny biljett. Massa jobb fast jag inte gjort något fel.
Måste berätta lite från filmen, Stig-Helmer letar efter sin umgdomskärlek, vet ni var hon hittas jo i Kinna, som ligger 3mil söder om BORÅS. Ni skulle sett grabbarnas miner ;-)
För er som inte vet så bor vi i Kinna.   


Titta på de supercooola lampskärmarna (på 1a och 2a bilden) som jag hittade inne på Hjärterum i Borås. Nu kliar det i mina pysselfingrar, vill hitta lämplig lampfot och skärm loppis, att gå lös på, spets har jag massor ;-) Alla bilderna är från fina Hjärterum!!


Sen har jag haft datastrul, godkände någon uppdatering som jag trodde man skulle göra typ windows update. Sen gick det inte att komma in. Den var överhettad :( Niklas hjälpte mig men det tog tid. Så det blev minimal datatid idag. Men jag har ordning på både dator och biljetter ;-)

6 kommentarer:

 1. Åhhh vilken fin butik du har fotat, på andra bilden uppifrån så står min bok där på bordet !! Japp, min alldeles egna inredningsbok Lantlig charm..kul att få se den där..
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 2. Äsch, vad snopet! Och härliga butiken igen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Typiskt med biljetterna. Skulle nog knappt heller orkat ringa men nu får du ju gå på bio igen :)

  Vilka fina saker de verkade ha i den där butiken. Förstår att du blir sugen

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Anette, vilken härlig känsla att se den sädär på bilder i min blogg.
  Kramkram

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Vad tråkigt med biljetterna!! :( Vi måste också åka och titta på filmen. Jag kan ju berätta att Lasse Åberg och hans fru bor på gatan brevid oss, så jag åker förbi deras hus varje dag. De går och handlar på matbutiken jag jobbar på och Lasse frågade en av mina jobbarkompisar innan de började spela in filmen om inte han skulle kunna tänka sig och vara med... Och det är klart att han ville!! Så G-I fick spela en elak handlare som blir arg på Lasse när han provar han dörröppnarna på mataffräen. Lite kul faktiskt! Ha en trevlig kväll! Hälsningar Jeanette

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina