onsdag 18 januari 2012

3 rosetter på rad

Är uppe med tuppen! Idag ska det bli riktigt skönt att sluta tidigt redan vid13 tiden.
Mamma ringde häromdagen, hon hade inget sticke på gång och undrade om jag ville ha någon schal. Så i eftetmiddag ska vi kolla på mönster och garn, undra vilken färg jag ska ta? Kolla in vilka fina bruna strumpor jag hade med mig hem, sist jag träffade henne!

Skönt att höra att det är fler än jag som har problem med att kommentera.
Published with Blogger-droid v1.7.4

10 kommentarer:

 1. Hej!

  Godmorgon och även här är det uppe med tuppen och dagen har börjat med kolakokande.
  Kramar från Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kola så tidigt, tossiga du!! Hoppas den blev bra och inte sådär stenhård som jag lyckades med. Den fick jag slänga för den smakade bränt.
   Kraaam

   Radera
 2. Halloj !!
  Du, när du loggar in på din blogg så syns en ruta där det står : fortsätt vara inloggad, klicka bort den bocken i rutan, då ska du se att det funkar igen, så var det för mig i alla fall...
  Sååå duktig mamma du har, guld värt att få hemstickade saker...
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 3. Aaaa vilken snäll mamma du har - en sjal sitter ju aldrig fel :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det så kallade garnet inköpt, det är något konstigt garn som verkar populärt att göra sjalar med. Ska visa om det blev någon bra bild med mobilen.
   Kramis

   Radera
 4. Christina, har du ändrat dina kommentarer själv? Ja menar så att du kan svar under var och en kommentar? Hur gör man? Jag är så kass på det!

  Kram!
  PS, vilka fina strumpor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna, nu fattar jag vad du menar. Fattade inte när jag läste i mobilen. Har inte tryckt på någon knapp, men vad nöjd, jag är att kunna svara kommentaren!!
   Kram på dig!

   Radera
 5. Hej där!

  Strumporna vara jättsöta, lyckliga du som har egen stickare. =)

  Såg att du hade problem med att kommentera hos vissa, det har jag med. Exakt samma problem som du, sidan liksom hänger sig när jag trycker på kommentarsknappen.

  Såg dina vackra lampor som du gjort själv med spets, de var ju kanonsnygga. Kanske vore något för mig som har mängder med gamla spetsar liggande.

  Ser fram emot bilder på erat stora rum där ni renoverar, jag älskar ju sånt vet du. ;-)

  Ha nu så mysigt!

  Kraaaaaaaaaaaam från Bönan

  SvaraRadera
 6. Anette, det har jag klämm på med att inte bocka i den rutan. Hos vissa kan jag inte läsa kommentarer eller skriva, kommer inte in där helt enkelt.

  Anna, jag ser att det har ändrat sig här!! Skumt konstigt, kan jag svara, på varje kommentar?! Sen finns det klockslag på kommentaren det fanns inte heller, nu stämer väl inte tiden, jaha detta var något nytt och jag har inte gjort något. Så jag vet inte hur man gör.
  Nu ska vi se om jag kan kommentera, det ser lite konstigt ut, jag har loggat in, men jag ser inte mitt namn i Kommetera som, vad är det som händer??

  SvaraRadera
 7. Hello Bönan!
  Känner jag mig rätt kommer jag att visa ;-) Det tar nog lite tid och det ska det ju göra så det blir bra. Måste hitta nya vita gardinstänger. Jag har tänkt att vi måste måla om trappen, lite kul när även Niklas nämner det. Bara trappan är ju ett stort projetk. Men räcket är redan nere, bara att köra på om men säger så!!
  Kramis

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina