söndag 6 april 2014

Det är bara grått hos mig.........


Har typ inget kul att berätta idag. Det är grått och dimmigt ute, nu regnar det lätt. Har haft huvudvärk. En såndär dag som jag lätt  kommer glömma bort! Mina 3 grabbar har varit ute och fixat för att få igång vår nya outomower, själv har jag stått för marktjänsten :)
Älskar mina Wallpaper pants, vill gärna  ha fler tunna, gärna några trekvarts oxå!
Koftan som skymtar kommer från Capri Collection!
 
Är det någon som varit i Fagerås (Sjötofta) och tittat på alla påskliljor? Just nu blommar de inte men de beräknar blomning till 15april-1maj. I år vill jag dit och se alla blommor!! Vi har 5.5 mil dit, tro det blir en härlig utflykt dit på någon av påskdagarna!

5 kommentarer:

  1. Precis samma väder här, grått och dimma men ganska varmt iaf. Fin outfit, Klem

    SvaraRadera
  2. Trist..här året varmaste dag med sol. Fast vi var inomhus. Saker som skall ner i kartonger o annat pyssel inför fotografering på onsdag. Byxorna du pratar så varmt om, är dom vida eller smala nertill?! Snyggt i vilket fall.
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan Annelie!
      Byxorna är vida längs ner, jag ska dra i resår för nu är de förlånga för moi.
      Kramis

      Radera
  3. Hej
    Jag letar efter runaway dress som jag såg i din blogg att du hade. Jag undrar om din är till salu? Även hur den är i storleken? Hör gärna av dig. Med vänlig hälsning, Sofie
    liljekonvalj1975@hotmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Sofie!
      Runaway är en keeper! Tycker den är normal till lite rymlig i storleken, jag har 4a på min. förstår att du letar efter den! Lycka till!
      Kram C

      Radera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina