tisdag 11 februari 2014

En liten provning!

Gillar linnet med Mollypengen, Rethinker tank i mid pink! Men den vita klänningen, Evergreen dress var inte lika bra :( Om man jämför den med gamla vanliga 329an, så var denna mindre i storlek, samma även på Evergreen l/s blouse, inga helbilder på dem av förklarliga själ, ni ser ju hur den glipar, blä! 
Varför vill jag visa bilden och skriva detta? Jo det kan vara bra att veta för andra som vill beställa på nätet, hur plaggen sitter på en rundare kvinna. Du som skrev den elaka kammentaren, strunta i och läs här då!!!!!!!!!!!!!

Solid Lovely knit 3a, som är lång i ärmarna, min hand sticker inte ens ut, blir inte bra, även om jag gillar färgen. (Jag är en riktigt tröttis, vaknade 4a i morse, det syns)


Fina Temtation jacket i lite pink 3a på koftan, denna var mer lagom i ärmarna, jättesöt! Men känner mig lite som barbapappa :) 


Sa jag att jag gillar linnet ♥

Lite bilder från butiken Shop around the corner, där nya Mollysar är upplockade!
Jag lyckades att inte köpa något, men linnet ligger dåligt till :)

2 kommentarer:

  1. Tack för provningen! Konstigt Evergreen dressen o blusen är så mycket mindre än gamla 329:an!! Rena lotteriet om man ska handla via nätet. Önskar det fanns butiker med bra utbud runtomkring istället. Rosa koftan var jättefin på dig!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  2. Kul att se din provning. Så bra att få se hur plaggen sitter på en normal människa ;-) Konstigt det där med Odd Mollys storlkear, att de inte kan få ordning på dem. Kramis

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina