torsdag 20 februari 2014

Rethinker tank!

Igår mellan jobb och apt, åkte jag till Shop around the corner med en kupong på 25% på en valfri vara. I butiken var en säljare och det hängde massa fina plagg från Love Forever, blev galet förtjust i ett par leopardbyxor/jeans med nitar, vilken tur att Maria köpte in dem!!! Ascoola!!! Stod där och kollade lite innan jag åkte till atp, Mollyn i min kasse var Rethinker tank i white, som ingår i min dagens, ihop med  Timeoute wrap cardigan och Mozzar jeans från Blingcity, jeansen har massa stretch i, så sköna!
Tobias mobil bara knasar och stänger av sig hela tiden, vi var framme och pratade med butiken om vad det beror på. Fick rådet att göra en stystemåterställning, tur att han kan sånt själv! Nu verkar det som mobilen är "frisk igen", skönt! Jag passade på att gå in på Shop around the corner idag igen, med en ny kupong, 10 min hade jag på mig, T satt ju i bilen och väntade och det klarade jag, hade ju provat den innan så jag visste att den passade! 

1 kommentar:

  1. Härligt! Gläds med dig!
    Ja du, allt det här med div datorstyrda vi har är ofta så enkelt att bara stänga av o starta om. Har jag gjort många gånger. Kan låta simpelt men fungerar allt som oftast.
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina