tisdag 18 februari 2014

Glad idag!

Knoppbrädan har fått sin plats på väggen bakom soffan! Hängde upp en ljuslykta och ett minihus från Walther & Co, på knopparna. Tröjan som jag har swappat till mig kom igår :) Idag blev den, Jaqcuard jumper min dagens, ihop med MOZZAR jeansen från Blingcity! 
 
Äntligen, hittade 1000-lappen som varit borta sen sista helgen i november, när Tobias och Gabriel var hos mormor och morfar och bakade pepparkakor, jag skulle ta hand om pengarna så de inte kom bort, det var just det vad de gjorde! Vilket säkert ställe, jag visst att de skulle komma fram, var låg den då? Jo i mobilfodralet, som är med mig jämt! Tjoho, pengarna är mina för jag tog mina pengar och betalade till Tobias, för det var ju mitt fel!
 

 
Titta vad som blommar utanför min dörr, julros!

Glad idag!!
 
Kram C

2 kommentarer:

  1. wow vilken lyckodag och knoppbrädor är så himla fint. Alltid! Kram

    SvaraRadera
  2. Hej bästa du! Yellow Ferry-tävlingen är uppdaterad med ett litet tillägg, förutom att gilla på FB och anmäla sig till nyhetsbrevet ska du även lämna en liten motivering till varför just du ska få en finfin klänning....i ditt fall är det ju uppenbart, för att du fyller år! :) Jag hejar på dig! Maila motiveringen till info@yellowferry.se. Ha det bra och stor kram!

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina