söndag 18 mars 2012

Fanns det många snygga klänningar i st 1 eller?!


Pernilla och jag har varit en tur på vip-kväll på Freeport. Pernilla körde lite fel men jag kunde guida henne på mobilen ;-) i möttes och samåkte halva biten till Kungsbacka. Det var fullt med folk i butiken, nästan så det blev lite jobbigt. Fröken Abbe hade oxå hittat dit ;-) Det som kommit in sen jag var där sist var höstprovkollektionen 09. Blev helt kär i den hörnan där de plaggen hängde, massa fint, men bara i storlek 1. Det var 70% rabatt på priset på provkollektionen. Kolla in klänningarna, vilka godbitar!!!!








Pernilla provade massor och jag några plagg, näe, det blev inget köp. Men en trevlig eftermiddag/kväll med goa Pernilla hade jag. 

8 kommentarer:

  1. Det var sååå mysigt! Jag som var så shoppingsugen hittade inget MEN jag köpte koftan nu ikväll. I dörren möttes jag av barn som har löss så jag har kammat och nu verkar lusmedlet, bläääk! Vad snabb du var med bilder;-)) Kraaaam

    SvaraRadera
  2. Fick du koftan, grattis då blev det köp iallafall ;-)
    Löss är inget man vill ha i sitt hus, blää!
    Kramis

    SvaraRadera
  3. Härligt att se och man blir ju lite tokigt av att det är så långt avstånd..:-D

    Kramar!

    SvaraRadera
  4. Jösses! där hade jag kunnat shoppa loss, vissa modeller iallafall! Kram

    SvaraRadera
  5. Men oj vad mycket fint! Tänkte åka dit under påsken - kanske det finns nåt bra kvar. Kramar

    SvaraRadera
  6. mmmmm.. tur man inte är en 1a :)

    SvaraRadera
  7. Åh! Nästan så att jag sitter och planerar ett upplägg hur man skolkar från jobbet, tar sig till Kungsbacka och hem igen utan att någon märker det;)

    Kram

    SvaraRadera
  8. Oh, I'm so happy. I have the opportunity to visit Freeport. We booked a trip with ship and one of the destinations is Göteborg.
    So I will be there at sunday, the 13th May. I hope I'll find the way but I think it's not so difficult to reach Freeport with train :-)

    Best wishes from the south of germany
    Angelika

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina