lördag 8 mars 2014

Plockade upp nya Mollysar ur lådan!

Nya Mollysar hade kommit, på Shop around the corner, men de låg fortfarande kvar i lådorna när jag var inne där på förmiddagen! Stor där och plockade upp godingar! Då blev det en lite provning fast jag inte trodde det först. 
Först ut är Remix blouse, storlek 3. Tycker inte den är speciellt trång i ärmarna. Färgen är rätt stark cerise och jag gillar den!


Se på leendet, bästa plagget idag!!! Midland beach blouse pink storlek 4a. Denna var riktigt fin på!!!Lägger den till önskelistan!

Chowdon top pink 3a, orkade inte leta upp en 4a, men fick en känsla hur den var i alla fall! Tyckte längden var lite svår.

Denna är säkert helt underbar en varm sommardag :) Midland beach s/s blouse, (borde heta dress) 3a på denna. Orkade inte ta av mig jeansen, mycket finare med leggings :) eller hur?

Rib jersy tank i pink 3a på detta, jag som gillar rosa älskar´t!
 
 
Drop needle top i mid green, helt klart en bra att ha tröja, tänker på prinsesstårta när jag ser den tröjan!


Denna var jättefin, men lite lång på mig, gillar bättre kortare blusar helt enkelt. Lovely hit s/s blouse och det är en 4a jag provar!
 
Vet ni att jag har ca 275 personer som kikar in här varje dag, lite kul tycker jag! Får inte så många kommentarer men tycker det är kul att ni kommer igen och läser! Kram på er!!
 

5 kommentarer:

  1. Om du ska satsa på något ur denna provning så kör på Midland beach blouse! Inte bara massa rosa enfärgat! Du är superfin i den!
    Kram Mimmi

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mmmm den var fin, modellen var super, inte massa gravidvarning, men det var mycket mönster, men jag gillar den ändå känner jag! Funderar på den!
      Kramar

      Radera
  2. Så många fina plagg gillar verkligen detta sista släpp.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Tack för fin provning! Jag gillar Midland-serien :) Kram L

    SvaraRadera
  4. Du var jättesnygg i det mönstrade tyget! //Katarina

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina