onsdag 1 januari 2014

Mysigt nyåsrsfirande!

Igår förmiddags blev vi väckta av ett telefonsamtal, tyvärr de lämnade återbud på nyårsfesten :( eller vi sköt på festen kan man också säga! Det var mysigt att fira själva, alla hjälptes åt att laga maten som redan var inköpt. Kvällsdressen blev Nymphen i multi!
 
Han med en liten "nyårs-shopping-runda". Började i Jencic, tyvärr har jag inga bilder att visa. Men jag hittade så fina saker! -Nu har du tjänade massor som Jenny sa!! Absolut kommer jag fota mina godingar!!! Älskar den butiken har du inte varit där åk dit, ligger i Lindome, i samma hus som apoteket (1 mil från Freeport)! Kul, de har fått sin första leverans av Odd Molly!
På Kungsmässan provade jag, började med en OM kofta som jag glömt namnet på, Rebecka är det väl? Den var inte min stil helt enkelt, 3a på den. 

Sen fick jag på mig en ljusljus rosa Japan knit från Hunky Dory, då var det kört. Det var bara det att ärmarna var förlånga på L, fick hjälp med att hämta M och den satt bra på mig! Tjejen i butiken hade en ljusbeiga kofta i samma modell, Hade beslutsångest för vilken färg jag skulle ta, men valet föll på ljusljus rosa i M.

Här provar L som har förlånga ärmar.

Hade jag inte shoppat så mycket, så hade denna fått följa med hem. Oversize tröja från Monrow fanns i beige eller grått, me like!
 
Nu på förmiddagen har plockat undan julen, som jag brukar göra på nyårsdagen!

1 kommentar:

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina