tisdag 14 januari 2014

Glad för den lilla snön vi fick inatt!

Vi hade -11 grader igår morse, det blev Twistme jumper, som är en mjuk go ulltröja, jag hade Cascais scarf i halsen, jag frös hela gårdagen fast jag har ett aktivt arbete som förskollärare.Inte alls så många minusgrader idag, bara -1.5! Under natten hade det snöat en tunt snötäcke som gjorde allt vitt, äntligen!! Det blev en försiktig cykelfärd till jobbet :) inga snabba svängar här inte!!
Värmande idag blev en mysig fleece som påminner en-hel-del om Lovely Knit, köpt på Team Sportia! Det är till-och-med en vit lapp på den! Jag kan inte komma ihåg att Odd Molly någonsin har använt fleece i något plagg.
 
KRAM C
 

3 kommentarer:

 1. Hej!!
  Jag såg att du har jätte snygga Just r jeans i str L.Skulle vilja veta hur dom är i storleken stora,små eller normala.Använder nästan bara please jeans själv där har jag M i demin och L i färgade.Du har en jätte bra och trevlig blogg :)
  Mvh Suzie

  SvaraRadera
 2. Hej Suzie!
  Jag har L på alla mina färgade Please (utan ett par jeans de är M med de är stora i storleken) Jag har L på både Please och Just R!! Jag är så sugen på ett par Just R från vårens :)
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Hej !
  Tack för ditt svar :)Då ska jag nog ha L jag med i just r jeansen :)
  Kram Suzie

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina