lördag 11 januari 2014

Så var det det här med att damma av gamla Mollysar!

En av mina första OM är denna Makeout blouse som är köpt i butik när den kom våren 2009. Denna är tyvärr stor på mig nu, tur att det går att knyta till i ryggen, så det ser ok ut! Den är väldigt söt, kanske lite väl söt?!  Borde kanske sälja den, hm!!
(Ser att jag måste köpa färg och färga håret, jobbigt att se sig på bild.) 

 
 

 
Funderar på vad som ska hända i höst! Började på ny förskola i augusti, trivs jättebra men får bara stanna till semestern. I vår kommun finns en policy att föräldralediga får komma tillbaka till sin gamla förskola. Bra för pedagogen men inte bra för barnen på förskolan!! Vad ska jag hitta på sen? Har arbetat 20 år inom barnomsorgen som förskollärare. (Kommunen har arbete till mig på annan förskola.) Vill hitta på något nytt! Drömmer om att arbeta i butik, med kläder, smycken, skor, inredning, något av det. Öppna eget, är inte lätt då jag bor på ett litet ställe. Men drömma gör jag!!!!!! 

4 kommentarer:

 1. Ja men den blusen minns så väl när den kom! Köpte den jag med men blev aldrig överens med den tyvärr. Tycker den är urfin på dig! För söt..nej men det skall ju kännas bra! Tack för erbjudandet om klänningen jag hade planer att sälja. Maken min övertalade mig prova den, känna efter osv. Så långt o klänningen är så vacker o storleken den rätta för mig, så den får nog bo kvar hos mig ett tag till. Tänkte innan jag använder den ju nästan aldrig. Får försöka ändra på det. Äldre vackra plagg bör nog tänkas över både en o två gånger innan beslut fattas.
  Dilemma för dig på jobbfronten! Spontant, hör med dina butiker nära dig om det ev kan finnas något. Medan du spinner vidare på dröm, det vore ju urkul för dig. Trevlig helgM
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 2. Åhhh så fin du är !! Jag skulle lufta en gammal odd molly godning i går, men det var inte alls kul för den var alldeles för liten...måste göra något åt det snarast...Kraaam Anette

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Tittar gärna in på din fina blogg allt som oftast! Blev lite full i skratt när jag läste ditt inlägg om jobbet som förskollärare. Har själv arbetat 22 år i yrket och är lite sugen på att prova något annat. Tycker att kläder, mode och även inredning är otroligt kul! Du hittar säkert något skoj att göra!
  Din Mollyblus är så fin! Ser fram emot min Chiffon dress som jag efter mycket letande till slut hittade! Ha en fortsatt trevlig helg!

  Mvh Cathrine

  SvaraRadera
 4. Fin i blusen och kul när man tar fram lite godingar ur garderoben :). Hoppas det löser sig med jobbet. Jag tycker att du ska försöka lyssna till dina drömmar och tankar. Med öppet sinne och lite jäklaranamma så brukar det lösa sig :). Jag skickade ett brev till en arbetsgivare utan att de sökte folk och nu har jag en tjänst där. Jag följde mitt hjärta :). Hursom så önskar jag dig lycka till! //Ulrica

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina