fredag 20 september 2013

Nu är det höstfint i trädgården!!

Jaquard jumper och brallorna från Blingcity, Line of Oslo var min jobb outfit!
När jag skulle cykla till jobbet tidigt i morse åkte vinterarbetsjackan på, tror vi hade 2 grader när jag cyklade, burr!! Jag har bra några minuter till jobbet och nästan bara uppförsbacke så kallt han det inte bli!

Hemma fixades det i trädgården! Muren fick de sista stenarna på plats (N har gjort den), tyckte det blev riktigt fint!! (Innan var det två sleepers och på dem några lager av samma plattor som ligger på infarten ) I landet bakom muren växer kärleksört och höstanemoner!!
Tyckte häcken var lite väl yvig, så den blev klippt en andra gång, jag fick kratta upp :) Några buskar som skymde sikten där vi backar ut med bilen fick smaka på sekatören!! Nu är det höstfint i trädgården!

Måste länka till fina Pernilla, blev alldeles varm i hjärtat när jag läste om Stockholm och Odd Molly fun Days!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag är så glad att jag lärt känna DIG!!


I morgon blir det träff med en Mollysyster!!

1 kommentar:

  1. Tack <3 Hade urjobbig dag och då satte jag mig att tita på bilder och mindes dena härliga helg! Utan dig hade jag inte vågat åka. Och jag menar det jag skriver. Många kramar <3

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina