söndag 22 september 2013

5:2 och ett av mina Hunky dory fynd!

Vaknade tidigt fast jag hade tänkt ha sovmorgon, bara att kliva upp fast det var mörkt ute. Igår kväll hade jag betstämt att jag ska börja med 5:2 idag!! Idag är första "svältdagen" jag dricker mycket kolsyrat citronvatten och svart kaffe, 195 kalorier har jag ätit, är inte hungrig, möjligtvis känner jag mig lite "ihålig i skallen". Jag har tänkt att söndagar och onsdagar blir dom där svältdagarna, hoppas på resultat!


Köpte gröna tröjan jag har på mig i Hunky Dory butiken på Freeport. Ryggen är så snygg på den!! Köpte även en svart klänning med samma märke, som jag myste runt i, igårkväll!! Kul för den gillade N!Såg på fb att Lilla Smultronstället hade fått in Odd Molly. Blev så nyfiken så jag åkte dit!! Fotade lite och pratade med gulliga Caroline, bilder därifrån kommer!!

4 kommentarer:

 1. Fint! Jag älskar Hunkydory! Lycka till med 5:2! Jag tycker det är enklare än vad man tror. Körde fem veckor i våras och har börjat nu igen.
  Kramar

  SvaraRadera
 2. 5:2 är grejen! Jag känner mig så pigg jämfört med tidigare, magen bråkar mindre och lite går jag ner i vikt med. Jag tror du kommer att tycka det är suveränt. Lycka till snygging!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Var på Gekås igår och Smakrådet kom hem med en 5:2-bok. Ska jag också då? Hm...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Spännande!!

  Och tack för att du tipsade om Facebooksidan! Jag handlar som hejsan till tjejerna. Två jackor, en kofta och en tunnare Molly <3

  kram Anna! Ps...Tjejkväll i Fritsla på torsdag!

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina