onsdag 24 juli 2013

Glasögon / solisar!!

Här i Varberg blir det inte mycket bloggat. Sköna lata dagar i solen, med grillkvällar och så träffar jag vänner. Idag kom ett gäng tonåringar på besök, sönerna mötte upp dem vid Varbergs fästning. Tjejen hade bekanta superfina glasögon! Jag undrade om de var från Odd Molly, visst var de det!!

Jag har funderat på att göra om ett par solisar till glasögon, efter jag har provat dessa ska jag ta med mig solisarna som ligger på bordet med rosa sten på och gå till optikern, tror nog att det skulle gå. Vad tycker ni?

4 kommentarer:

 1. Varför inte? m du trivs i modellen och det går att fixa så är det väl en bra idé.

  SvaraRadera
 2. Hej! Det skulle jag avråda dig från att göra. För två år sedan gjorde jag det med ett par Odd Molly båga, men glaset blev för tungt så de bara hängde och blev alldeles för tunga, inget vidare enligt mig, bågarna är för stora och glaset väger för mycket.
  Synd för det är ju så snygga.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men om du väljer plast i stället för glas så borde det inte bli så tungt...bågarnas väger väl en del dock kan jag tänka mig. Snygga bågar!

  SvaraRadera
 4. Min optiker hade många OM-bågar avsedda som vanliga glasögon när jag var där med dottern sist. Hon försökte intressera dottern för ett par då och sa att de är väldigt populära bland tonåringar, men min dotter nappade inte....

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina