fredag 8 februari 2013

Pysslig!


 Nu har jag nästan tillfrisknat från influensan, men något sitter fotfarande kvar på stämbandet, harkel!!  Jag blir så lätt tät, så jag klarar mig inte utan min nässpray! Men det är hopp om livet igen! Det är tur att man inte är sjuk mer än 1 gång per år!! Jag är nog  lite immun mot hemska bassiluskor!

Undrar ni varför jag har fotat min 9th Sweater? När jag köpte tröjan för länge sen på Tradera,  så saknades en tofs på den. Har alltid knutit rosetten så den inte skulle synas. När jag skulle lägga in mina ullisar i skåpet, så hänger det ut ett snöre till en OM påsen, det såg nästan ut som en tofs, fast det var det inte. Efter lite pyssel, blev det en ny tofs på tröjan, det syns mer skillnad på bilden än det gör i verkligheten, det glansiga framhävs mer på bilden.


 Även om man är sjuk måste man fylla på i kylskåpet mat. Nu åkte jag inte  när jag var som dåligast, men N har varit i Helsingborg hela vecka, så handla fick jag göra själv. I mataffären hittade jag St Paula och doftranka, gillar när det blir lite vårigt och fint i fönstret. Jag måste ha gömt av att vattna växterna här hemma, någon torris fick åka i soporna :(
Vad trevligt det är (NOT)  när när man dammar och hittar granbarr, hua! Inte sista är jag rädd!


3 kommentarer:

 1. Skönt att vara på bättringsvägen och smart pyssel ju! Klem och fin fredagskväll

  SvaraRadera
 2. Smart lösning:) fint med lite vårblomster!

  SvaraRadera
 3. Ha ha jula varer helt til påske :-)
  God bedring !
  Ha en fin helg
  Klem Barbro

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina