onsdag 20 februari 2013

Min dag!

 
Var och hämtade Tobias i skolan efter lunchen. Vi skulle på återbesök för ansiktsförlamningen, som fortfarande finns kvar. Det gjordes en undersökning och den var possitiv! Eftersom förlamningen finns kvar ville de göra en datortomografi på hans hjärna. Bra att de kollar upp ordentligt! 
När jag ändå var i närheten kikade på lite vårnyheter på Jutaboden, provar #329 Cotton embroidered L/S blouse i porcelain. Bra att kunna gå tillbaka och se hur den var på! 
 
 
I september var jag så glad, för jag hade köpt fjärilsjensen, här hittar du det inlägget. I december månad sprack dom i häcken :( Jag gick tillbaka till butiken Shop around a corner i början på januari och köpte ett par nya. Det blev samma märke Culture, för jag tyckte de var så sköna. Men igår sprack dom oxå!!! Jag har inte använt så speciellt mycket, ändå spricker dom. Jag brukar ha dem till jobbet, där sitter jag ofta på golvet, det är mycket upp och ner, med hjälp till de små, helt vanlig andvändning som jeans ska tåla.Tog med mig jeansen och kvittot som jag hade kvar på de nyaste jeansen. Det var inga problem, fick tillbaka pengarna på de nya jeansen och presentkort på dem gamla. Där fick de en nöjd kund!!!  
 
 
Harrys i Kinna har gått i konkurs :( och imorgon är det utförsäljning, med bl.a vårens Odd Molly! Mollytoka som jag är måste jag dit!! Här hittar du sista provningen! 

7 kommentarer:

 1. Såna jeans har jag med men de är okej, vad jag kan se. Har dom nästa aldrig...
  Trist när det händer men bra när det löser sig så smidigt.
  Ang utförsäljningen .... jag jagar the buzz dress i porslin stl 4 (helst)eller 3....tänk på mig om....ifall....att...dom säljer ut den...

  Kram
  (oddnettan)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskade dom med fjäril på :(
   Den klänningen/toppen tog de inte in!
   Kram

   Radera
  2. Mina är nog förstora till dig.
   De bara hänger där....

   Radera
  3. Vad snäll du är, men jag ska byta märke.
   Kram

   Radera
 2. Vad skönt att de kollar upp T. En kollega hade en sån förlamning och kan ta tid innan det försvinner. Hoppas det går fort dock.
  Spännande imorgon! Har du sett någon annons nu? Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frågade dem på fb, fick svar snabbt!
   Kram

   Radera
 3. Har en bekant som fick ansiktsförlamning under en förkylning, hon hade det i flera månader. Hoppas din son slipper dra med det så länge.....Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina