onsdag 13 februari 2013

Otekniskt, det bjuder jag på idag!

Canna cardigan i powder och Funovits, scarf, skymtar på första bilden! Är inne på KappAhl och fotar dagens, samtidigt som jag provar snygga jeans med pärlor och stenar på. 
Inne på Lindex provar jag en fusk skinnjacka även den väldigt fin. Det blev inga nya plagg, däremot blev det lite nytt smink när jag ändå var i byn!
 
Jag hade inte haft någon internetåterkomst på mobilen idag. Tobias tittade lite på den, men det hjälpte inte :(  Gick till butiken, som alltid hjälper mig när det behövs. Idag räckte det att de startade om mobilen för den skulle funka, hopp, trodde det var något krångligare! Starta om är ett bra knep!!! Det ska jag inte glömma ;-)

5 kommentarer:

 1. Det hjälper även en seg dator, att stänga av och sätta på. Gillade jeansen på Kap Ahl. Men jag känner mig inlåst i jeans själv så jag har inte det på mig så ofta. Väntar på att kläderna i garderoben skall sluta krympa. Köper inget nytt innan kläderna har blivit normala igen i garderoben.
  Må så gott
  Mamma Mia

  SvaraRadera
 2. De var inte dumma de där jeansen. Inte dumma alls faktiskt. Om det är till någon tröst, är jag sjukt oteknisk. Klem

  SvaraRadera
 3. Håller med ovanstående, bra starta om tekniska prylar! Så tycker jag ärligt du ser ursnygg ut i dagens med KappAhls jeansen!! Du måste 'tappat' en hel del.. Blir sugen gå till klädbutiker o prova. Längesedan nu, ihållande feber (två månader nu). Dum som jag är, vägrar/vågar inte gå o kolla! Envis som en åsna enligt maken, dum ja..
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hrmm..hjärna saknas visst också..'inte' skall förstås bort!
   Kramar Annelie

   Radera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina