lördag 2 februari 2013

Vår nya bil, Volvo V70 med r-design!

Glädjen är stor, vi har varit och hämtat vår nya bil på bilfirman i Borås. Vi var bara och kollade på bil för 2 veckor sen. Vi skulle dit för att just titta på denna bilen som N har haft på span. Det kom en  försäljerska, som visade och berättade för oss som inte var insatta i nya bilar.
KUL idag var vi och hämtade den!! Jag fick ta den gamla bilen hem, men jag körde inte hem utan stannade i stan och på hemvägen tog jag omvägen till Jutaboden, men det kommer i ett annat inlägg!!
Efter lunchen tog vi en runda med bilen, nu var det min tur att köra!! Hur härligt var det inte att köra ny bil i vårvintersolen!! Nu är vinterfälgar på, ni skulle se sommarfälgarna dom är så himla häftiga!!!Mitt reafynd idag, Aguarana sleeve i porcleanin, hittade i stan! Inviger Disobedient jumper i red wine som köptes i söndag på Stjernboden!

 
LYCKLIG!!

2 kommentarer:

  1. Härligt! Vi borde också byta, de har ju gått så väldigt mycket pga pendling. Men vi håller oss till begagnade småbilar. Drömmer ibland hur det skulle vara att vinna en ordentlig ny bil.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Snygg bil och din outfit är också jättefin! Grattis till nya kärran!
    Kram

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina