söndag 14 oktober 2012

Rea på Bloppisen!

 
Vilket väder det har varit denna helgen, regn och åter regn och grått, grått. Har legat i soffan med filt och kaffe i handen och tittat på Bonde söker fru. Lämande soffan och sorterade lite i mina garderober. I min klänningsgarderob är det fullt, jag har varit/är väldigt klänningstokig. Nu blev jag lite nyfiken på hur många OM klänningar hänger där, .... hoppsan 27 stycken. Det finns klänningar till alla tillfällen ;-)  Jag har väldigt svårt att sälja dom, men som sagt kika in på Bloppisen där är det rea!!


 
Jag har mailat till Emma på Logofactory och hört lite med henne. Hon är possitiv till att jag lägger upp bilder från dem och ni får gärna beställa av henne. Så jag lovar, det blir mer inlägg därifrån och det känns bra när jag vet att ni kan beställa. Tidigare har jag fått många mail, där ni vill ha hjälp med att köpa, så jättebra att Emma finns!!
 Såhär skriver hon:
 
Det går väldigt bra med proverna, både i fysisk butik och när vi nu också har börjat skicka!
Du ställer absolut inte till det för oss, det är definitivt tvärtom! Genom din blogg har ju väldigt många odd molly-entusiaster
fått upp ögonen för vår butik vilket enbart gynnar oss så så får du inte känna, jag är själv helt kär i Odd Mollys plagg
så jag tycker det är extra kul när det kommer hit andra som är som jag eller vad man ska säga :)
 
Jag som är den som organiserar det här med att skicka och så vidare tycker bara det är positivt med bilderna såklart,
det har varit ett väldigt drag i de artiklar du har lagt upp bilder på så fortsätt gärna med det!
  

6 kommentarer:

 1. Funderar lite på att göra en utflykt dit. Frågan är ju vilken dag som är bäst? Och så får jag ju se till att INTE åka efter att du visat bilder ;o)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Är det så att det bara är storlek 1 på alla kläder eller kan det finnas annat också?
  Mvh Melinda

  SvaraRadera
 3. Melinda, alla kläder är storlek 1 och är från sommarprovkollektioner. Det finns olika väskor, portmonä, strumpor, smycken, sjalar, solhattar, bomulls mössor. Det gäller att ha lite tur, att de just har plockat upp något när man kommer dit ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hei
  Til og med "gale" molly Normenn reiser langt for å finne seg noen kjempefine og billige godbiter :)
  Fant bla en sak jeg aldri har sett før som jeg lurer på om du vet noe om den heter
  Absentee coat inn berry. Vet du når denne kom ut og hva den kostet?
  Ha en fin kveld videre
  Klem Barbro

  SvaraRadera
 5. Hej Barbro!! Det är så häftigt att du som bor i Norge åker till både Freeport och Gällstad. Det glädjer mig att du hittat massa godbitar. Jag har googlat på Absentee coat men hittar inget. Men någon annan kanske kan svara dig?!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej :-) tycker det är toppen att du lagt upp bilder från butiken, har fått tag i en massa OM kläder jag letat efter länge! Kram Monika

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina