måndag 1 oktober 2012

Grrrrrrr fuskbudare på Tradera :(((

Sent igårkväll tänkte jag ninja hem en vit Nylon parker med Meastress selestif blomman på ärmen och  brunt teddyfoder i och storlek 4.
Men, jag tittade och såg att säljaren sålde 2 jackor en röd med volang i st2. På bägge jackorna har c budat på. Varför vill c ha jackor i st 2 och 4?? c har tidigare bara vunnit 3 auktioner från just denne säljare. Jag mailar och frågar säljaren, får inget svar, det hade jag inte räknat med. Hon vet att någon ser, tänker jag. Jag kollade lite på fuskbuden, hon budar på ena jackan 12.29 den andra 12.30 och så fortsatte det 19.53 och 19.54 så genomskinligt!!!! Det sista budar två (på vita jackan)  och bägge har 0 vunna auktioner, jag är även misstänksam mot "dessa". Jag tror hon vann den vita jackan själv, men den röda lyckades hon trissa upp priset på :(
Varför skriver jag om detta, var uppmärksamma på detta när ni handlar på Tradera.
Såklart har jag anmält till Tradera!!
Dagens, Missoni linne med fjärilar på och jeans och svart kofta.

Published with Blogger-droid v2.0.9

4 kommentarer:

 1. Så trist med sådana typer på Tradera. Jag tycker det finns så mycket osäkra kort där. Fin du är (som vanligt:))!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så irriterande!! När det är så uppenbart dessutom..förstår du blir arg! Jag märker själv att jag kollar mkt mer noggrant numer innan jag lägger bud. Tiderna förändras, ibland känns det som man inte kan lita på någon..så är det ju ändå inte tack o lov!
  Snygg dagens du visar! Ha en bra måndag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. hej! köpte mig en better may cardigan i av kort knytspets i larosa i dag ...vet inget namn ...kom nog inte i produktion , idag i gällstad tack för tipset...tur man inte är en smal stl<,1 för då hade kontot varit tomt redan den 1. Kram Monica

  SvaraRadera
 4. Har tänkt på dig idag och undrade vad du hittade. Nu har du stillat min nyfikenhet. Vet vilken knytspets du menar. Jag såg en bild med den mörka Betty Mae och den kan vara superfin nu i höst. Jobbar du på helgen, funderar på att åka dit fredag em.
  Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina