måndag 30 juli 2012

Sjukling i stugan

I morse väckte Gabriel mig klockan 5 och var skållhet, stackarn. Han fick den sista alvedonen jag hade, den första gick han i gårkväll, för han hade huvdvärk och lite feber . På förmiddagen fick jag och N fick åka på alvedon jakt. Den enda som fanns att uppbringa var brustabletter. Gabriel var jätteduktig och fick ner ett halft glas med den inte då goda alvedonen, pust. En snabbsväng till Ravlunda kyrka och Haväng blev det innan vi svängde hem till Lilla Stenshuvud. Lilla och lilla, den mäter 115 meter över havet Stenshuvud är 97 meter högt så liten är inte vår kulle :))
Nu är jag hemma med Gabriel, medans de andra är på Kungagraven och Haväng. Det gäller att försöka göra det bästa av situationen.

Published with Blogger-droid v2.0.6

4 kommentarer:

 1. Typiskt att de ska behöva bli sjuka när man är på resande fot. Har hänt oss några gånger med. Men det är ju bara att gilla läget. Härliga bilder!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Har läst i kapp här och visst är väl Österlen mysigt! Trist bar med sjuklingar, önskar att han blir frisk snabbt.
  Den tristaste upptäckt jag gjorde med Kivik var ju att Jeppsons med Odd Molly och massor med annat fint hade gått i konkurs. Där stod jag med lång haka.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad tråkigt att Jeppsen slog igen någon vecka innan jag skulle hit.
  Kramkram

  SvaraRadera
 4. Vad tråkigt att bli sjuk på semestern. Hoppas det går över fort! Jag var också in på Jepson och fick känna mig blåst! Skit va?! Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina