onsdag 11 juli 2012

Falkenberg!

Idag har vi varit nere i Falkenberg. Jag hade läst i dagens tidning att det stod en orgel på Ringsegårds strand. Vi har gått så mycket för att hitta den där gamla orgeln. Först hittade vi inte den, utan åkte in till stan. Vi var utsvultna så vi klämde i oss pizza. Kikade lite på rean, hittade en Forsome tank i silky white som jag provade. Nu var det kört, love it!!
Pratade med dem på turist infon, och de hjälpte oss att klura ut med hjälp av kortet var orgeln kunde stå. Vi åkte tillbaka och parkerade för 3e gången på samma ställe. Bara 200 meter norrut stod den. Visst är den läcker där den står, det är Bobergs udde man ser i bakgrunden. En mycket trött donna vilar nu sina trötta ben på altanen i stugan!

Published with Blogger-droid v2.0.6

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig orgel och Forsome tank landar nog hos mig också snart!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Vilken utflykt! Jag satt och var så nära att klicka en forsome idag, men det blev något annat istället! Haha, jag är nog snart den enda som inte har en! Så fin den är!!!!
  Kul att ni hittade orgeln till slut! Vilken syn! Jag har just läst ut en urläbbig bok som utspelade sig i Falkenberg - Havsmannen. Så nu är Falkenberg förknippat med idel hemskheter för mig!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Man kan ju undra hur en orgel hamnar där! Så du har också slagit till på en Forsome tank:) Kram!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att hitta en orgel på stranden! Kanske någon som varit inspirerad av filmen Pianot :) Forsome är ljuvlig! Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina