tisdag 25 september 2012

Missoni på Lindex

Efter jobbet slut går jag in på Lindex för att kolla in kläderna ifrån samarbetet mellan Missoni och Lindex. Vi 16-tiden fanns det gott om plagg i butiken så jag plockar till mig ett gäng plagg som provas. Pratade med en kvinna som varit i Borås och där var det utplockat. Till sist väljer jag två enklare linnen som blir under kofta i vinter och en tunnare sjal med svarta fransar.

Published with Blogger-droid v2.0.9

5 kommentarer:

 1. ÅH, Christina, kan du tänka dig att kolla om omlottklänningen finns kvar i S eller M i vilken färg som??? Snälla!! Sätter in pengarna direkt om du hittar det. Vet att det är mycket begärt men om du hade haft vägarna förbi hade jag varit evig tacksam ;-)
  KRAM!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fanns bara en large omlottklänning kvar som blev såld när jag var där. Såg att du hade fått tag på pyjamasbyxorna, på mig funkade S bra, så du inte tar en förstor storlek. Trodde pyjamasbyxorna var tajts, men det var dom inte.
   Kraaam

   Radera
  2. TACK snälla ändå! Fick tag i rätt storlek via fina Christina, så jag är supernöjd ;-)
   Kram!!

   Radera
 2. Oj......låter härligt att det fanns så mycket plagg kvar.Här i norra Stockholm var det väldigt glest på galgarna på em. :=(
  Hade velat klämma och känna lite.
  Såg nu att det ligger drivor på Tradera av dessa kläder, till högre priser.
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 3. Men vilken skillnad..här fanns det inte mycket kvar som jag ville ha..såg väskan på din bild, den hade jag såå gärna velat ha;)
  Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina