lördag 29 september 2012

Gällstad igår, del 2

Nu kommer fortsättningen! Den röda Lotta Lottan kostade 500:- även de ander 2 kapporna och wrapen hade samma prislapp. Bloomers och shorts såldes för 150:- (ingrn bild)
Provade lite, fina Betty mae jumper cardigan och Kettle cardigan 800:- för dom, vill ha bägge!! Till sist Drama jacket med alldeles för trånga ärmar för mig. Det var det hela för denna gången!

Published with Blogger-droid v2.0.9

10 kommentarer:

  1. Hej! Brukar kolla in din blogg då jag också är Odd Molly fan! Tycker du är fin.
    Mvh Johannai Jönåker
    http://metrobloggen.se/aaronochada/

    SvaraRadera
  2. Men ohhhhh jag blir helt galen. Den röda lotta lotta long coat har jag jagat som en idiot och så hänger den där för 500 kronor. Det är ju så man blir galen.

    Om du har vägarna förbi igen skulle jag bli dig evigt tacksam om du skulle kunna köpa den till mig!!

    KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Vilken gudomlig Lotta lotta och även Betty mae jumper cardigan och till bra priser dessutom, skulle vilja ha båda två. Det är såna här gånger som man tycker att man hamnat på fel ställe i livet dvs i Norrland men LÅNGT till närmast ställe som säljer Odd molly visst går det att handla på nätet men inget slår ju att man kan prova. Brukar titta i din blogg för att få ett hum om hur mollysarna sitter på vanliga människor och inte på modellertycker tycker att du har en jätte bra blogg Hälsningar /Erika

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Sååå fina kläder du har provat...undrar bara hur var den långa röda koftan i storlek 1. Jag är normalt en 3:a tror du det skulle funka???

    Tack för att jag får ta del av dina otroligt fina kombinationer i din blogg.

    Hälsningar Karin

    SvaraRadera
  5. Hej Karin!
    Det beror lite hur man vill den ska sitta. En 2 eller en 3a skulle säkert vara bättre på mig. Men då får man längre ärmar och längd på koftan och det vill jag inte alls ha. Koftan är både tjock och har tyngd.
    Kraaam

    SvaraRadera
  6. Åhhhhh ljuvliga bilder TACK.....kettle cardigan i färgen multi står just nu högst upp på min önskelista....fanns den i stl 4 månntro?!!
    Hoppas att du har en lugn och skön helg=)))

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Maria det som säljs på Logofactory är samples som är i storlek 1. Små små kläder och accessoarer!
      Kettle cardigan som jag provar är st 1! Ärmarna är långa så jag får vika upp dem en gång. Tänk vad långa de är på en 4.

      Kraaam

      Radera
  7. Tusen tack Christina för alla dina underbara rapporter från både Freeport och Gällstad - du är fantastisk!
    Jag har legat på sjukhus i svårkurerad lunginflammation nu en vecka, blev utskriven igår - och vart tror du att irrpannan jag tog vägen direkt?? Jojjamensan - efter dina fina rapporter från Gällstad som jag trånat efter från sjuksängen - direkt ut till Gällstad givetvis!! Jag fyndade drama coat i rouge, kettle cardigan i powder och lilac samt glitterväskan med fransarna. Tusen tack till dig!! Nu känns det som att jag fått starta friskt efter sjukan på riktigt liksom, glad! //Tusenkramar Sanna

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Jättefina bilder. Jag undrar över färgen på Betty Mae. Är den så röd som den ser ut på din provningsbild eller är den mer knallrosa?

    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är knallrosa! Det fanns en mörk dark berry kan den heta, inte helt fel nu i höst!

      Kram

      Radera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina