fredag 13 april 2012

I provrummet på Freeport!


Åhhh vad jag gillar Odd Mollybutiken på Freeport ♥ och goa tjejerna Madde och Martina i butiken. Fast jag var där bara för en vecka sen hade de fyllt på med en hel del nytt. 5 nya plagg hade jag med mig, den första var för liten så det blev bara en bild på blusen "vad den nu heter".  Begonia cardigan som är den 4a ville jag bara prova igen men den är inget för mig.



Sweet-brier blous fanns i fina färgen dark magnolia, den fina färgen kommer inte riktigt fram på bilden. Jag har provat den rosa Sweet-brier  och den var aningen större och satt bättre på mig.


Så kommer finingen Sundance cardigan, i vintage chalk! Jag behövde en ersättare för Mesh short cardigan i chalk som jag har sålt tidigare.  Nu ska jag dansa soldansen nya koftan på och få bort alla dumma regnmoln, håll tummarna!!!!
Man kan se hur rödare och varmare jag blir i provrummet tillslut ser jag ut som en kräfta. Medans jag provar kommer Madde med telefonen, det var Oddmollyholic som behövde lite bulvan hjälp. Lite SMS hit och dit så var det fixat!! 
Fick en fråga var ligger Freeport? Freeport ligger i Kungsbacka, som ligger ca 3 mil söder om Göteborg. Tjejerna i butiken skickar till er i Sverige och frakten är 150:- om ett tag måste de sluta att skicka, för det kommer inte att funka i kassan. Om det är någon mer som vill ha bulvan hjälp är det bara att hojta till!
Sorry för dom suddiga bilderna!

7 kommentarer:

  1. Du är så snäll!!! kramarna..

    SvaraRadera
  2. Grattis till koftan! ja någon gång får vi se till att tajma oss :) Fika med Oslotigern på söndag? Kram

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!!
    Vad gullig du är !! idag ringde jag Freeporten för ett litet plagg jag saknade... det fanns , men 150 :- är sååå dyrt tycker jag...
    Om du har vägarna förbi skulle jag bli såå glad , vet inte hur länge de kan lägga undan..
    Kram Cia Ha en mysig kväll

    SvaraRadera
    Svar
    1. Cia, du kan väl maila mig, det kanske kan gå!
      Kram

      Radera
  4. Vad bussigt! Himla fint av dig att erbjuda shoppingservice. :)

    Och va fin Sundancen var!

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina