onsdag 4 april 2012

Nu har jag påsklov!


 Åhhhhh så härligt nu har jag påskloooooov!!
Mera gamla godingar, ) 9th Sweater, chalk från Colore Superiore och linnet Cupcake tank purple, från samma kollektion blev min dagens. Det är kallt som bara den när man ger sig hemifrån på morgonen, jag har plockat fram Scarf scarf och Alpaca fussy beanie bägge från The smart heart. Vägrar vinterjacka, så idag blev det Tootsie coat från Colore Superiore.

Min klänning som jag beställde från NOOS har inte kommit ännu. Jag beställde den på kvällen den 27/3. Idag fick jag mail att den är skickad, idag. Phu, jag trodde inte jag skulle få någon alls.


Såg att det fanns ett uttag på mitt kontokort som jag inte visste vad det var. Det stod GOOGLE *sto det var dragit 42.35. Varken jag eller min bank vet vad som hänt, så vi bestämde att mitt kort skulle spärras. Undra om jag råkat klicka något på min mobil, fattar inte!! Man vill ju veta vad det är som är köpt, så det inte händer igen, kan ju bli dyrt! Mysko helt enkelt!!

4 kommentarer:

 1. Konstigt med din klänning från Noos då jag beställde den 28/3 och fick min i fredags....skumt...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde klänningen senast skulle komma förra fredagen. Har mailat två gånger, nu äntligen är den på väg. Jag vet inte varför det tog så lång tid. En liten ursäkt kunde man väl få?!
   Kram

   Radera
 2. Ps tack för en fin blogg som jag då och då kikar in på... tycker du e rättfram och rak och ja...jag tycker helt enkelt om din blogg....

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina