tisdag 12 augusti 2014

Helsingborg i lördags!

(Utsikten från vårt hotellfönster!)
I lördags morse hämtade vi en kompis till sönerna  och körde till Hässleholm. Där de hade träff med kompisar de träffat på nätet, de sov över i två nätter sen tog de 4a killarna tåget hem!!
N och jag hade bokat hotell i Helsingborg, så det blev lite nytta och nöje för alla!! Vi gick på stan, åt mat ute på en restaurant, mysigt! i butiken Cirkus hittade jag en blus/poncho från Fira, se bilder som kommer lite längre ner! De hade börjat samma dag med 70% rea, vilken tur!

Vi tog båten över sundet. Vi fikar och råkar slänga våra båtbiljetter som låg bland servetterna. Vädret var grått och regnigt och klockan var mycket (butikerna stängda) så vi åker med samma båt hem igen. N blev nöjd med sin shopping på båten.
Till kvällen var det fint väder igen :) Vi tog en promenad i hamnen ända ut till lotshuset! Helt underbart, träffade trevliga människor som vi stod och pratade med.

Tillbaka på hotellet blev det buffe, förrätten var tomatsoppa, varmrätten var fläskfilé, champinjoner, sparris, sås, potatisgratäng, sallad toppade med efterätt och kaffe!

Njöt av kvällen med musik, myller, tända lampor, mm!
Helsingborg visade oss sin fina sida för oss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina