fredag 15 augusti 2014

Odd Mollybutiken i Väla!

Med karta i handen gick vi för att leta reda på butiken, Väla är stort så det var inte så lätt! Gick runt och plockade på min några plagg som skulle provas. Denna jackan har jag provat innan, men nu hittade jag en 4a, kunde konstatera att det skillde ytterst lite på 3an och 4an. Provade några svarta klänningar som inte var bra. Hade med mig ett gäng All in i olika storlekar-färger-längder till slut blev det den som var min förhandsfavorit!

All in blouse och dress hängde på rean, en av dessa var i min påse!

Mera på rean!

Gillade provrummen, ljusa, mycket att hänga på och en hög pall som var bra att lägga på! Haha på bänken ligger lite jag provade :)
 
Alla fina kuddfodral, för att inte tala om de virkade plädarna!


 

 

4 kommentarer:

 1. Så fint o roligt du besökt butiken! Dessutom hittade något som gillades.. Själv önskar jag mig två kuddfodral men anser de är oförskämt dyra. Brukar aldrig snåla med inredning av vårt hem, fast här vete 17.. Vi får se framöver. Våra gamla kära Laminos är de tänkta till isåfall.
  Trevlig helg!
  Kramaräannelue

  SvaraRadera
 2. Vilken tjusig butik.
  Kuddfodralen är så fina men som Annelie tycker jag de är väl dyra.....
  Kram Titti

  SvaraRadera
 3. Misstänker starkt att du köpte något jag provade och velade kring för en vecka sedan! Något jag gillade starkt framifrån, men var tveksam till bakifrån.
  Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina