söndag 27 januari 2013

Oväntad utflykt!

 
Läste  på fb i morse att det är 50% på nästan alla kläder i Stjernboden. Frågar om det även gäller Odd Molly och får snabbt ett JAPP till svar. Meddelar att jag kommer!! De öppnade klockan 10:00 tänkte att det är bäst att vara där. Sist jag var där provade jag en tröja, om den fanns kvar skulle jag norpa den. De hade få Odd Molly i butiken, varav två hängde med in i provrummet och sen till kassan. Ser du vad?

När man är i Stjernboden är det 30 min till Freeport, vad konstigt bilen svängde åt Freeporthållet, förstår inte alls?! Det fanns en hel del av pk kvar. Provade denna röda 3an som hängde bland pk, kostade nu 300:- men jag var för bystig för den :(


 
Sötaste koftan, hängde i storlek 1, tror den kostade 3200:- någonting, gillade den men inte prislappen.På bordet låg jeans som jag var väldigt intresserad av, tar med mig både blåa och vita och provar. Det är 3a på båda, de blåa passade medans de vita fick jag inte upp. Köpte mina första OM jeans, Carrot denim jeans!! 
 
Kika in på min BLOPPIS, det är superrea!!

3 kommentarer:

 1. Ojojoj, Christina! Det är inte snällt att frestas så! ;o)
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Har dom kommit nu jeansen? Var det dom som Lisa hade på sig sist? Kram Annika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu fanns de ute i butiken! Samma som Lisa hade, med massa mollypengar vid fickan! Det fanns vårplagg i hörnan vid dörren, det andra var pk.
   Kram

   Radera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina