onsdag 28 augusti 2013

Nu var det länge sen sist!

 
Har aldrig haft ett så långt uppehåll från bloggen som nu! Vet inte hur det blir i fortsättningen, om jag ska blogga mer eller ej, jag får se vad jag känner för...... En sak är säker att jag kommer inte blogga så ofta som jag gjort tidigare. Det finns annat som jag väljer att lägga min tid på!!
Det har hänt massor här sen sist, jag har börjat på nytt jobb, kan ni tänka er jag har det bästa jobbet!! Jag arbetar på en förskola i vårt område, det tar 5 minuter att cykla dit och 2 minuter att rulla hem :)
Min N har legat ute på flera jobb i Polen, Norge och även i Mjölby, men nu har företaget han arbetar på gått i konkurs :( Jag oroar mig inte, utan tror det startar upp igen och N blir anställd, tror inte de klarar sig utan honom.
Jag har börjat att träna, det var länge sen jag höll på, gott att ha en ny jobbarkompis att gå med! Två pass i veckan börjar vi med :)
Njuter av min trädgård, visar lite bilder därifrån, höstanemon, solhatt, stockrosor, fjärilsbuske, new dawn och klematis kan ni skymta på bilderna!
Har inte köpt en enda Odd Molly, jo faktiskt en på Freeport, den har jag visat i Fb- gruppen, (där håller jag till nu när jag inte bloggar.) Ska jag visa vad jag köpt?
Men nya kläder har jag köpt, (gillar kläder även om det inte blir lika mycket Odd Molly som tidigare) mina första Hunky Dory har hittat hit, två bas linnen och en vit topp, gillar det märket så det kommer bli fler. Ett annat märke jag köp två tröjor ifrån är Saint Tropez!
 
Nästa vecka har jag bokat in träff med Pernilla, ska bli så kul!!
 
 
 


 
 

 
Säljer Odd Molly på Tradera mina auktioner hittar du på denna nya länken!!
Funkar inte länken heter jag Cickilina på Tradera!
 

7 kommentarer:

 1. Åh jag har saknat såå att läsa din blogg. Tänkte skrivit och frågast vart du tagit vägen. Självklart gör du som du känner men jag saknar dig när du är borta för länge och skulle du vara borta för gott....då blir det tomt. Ses nästa vecka. Kramar

  SvaraRadera
 2. Länken till Traderaannonsen funkar inte för mig :=( Hur hittar jag till Cickilina?
  Och ja visst är det väl härligt att blanda lite olika märken!
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra blombilder!!!! Mycket som hänt i ditt liv!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Saknat dina fina bilder! Speciellt Pleasebyxorna. Hunkydory...så lockande och vackra plagg, visa gärna! // Katarina

  SvaraRadera
 5. Åhh vad roligt att höra från dig..så kul med nytt jobb och vad fint du har det i trädgården..Kraaam Anette

  SvaraRadera
 6. Åhh så roligt att höra från dig igen, jag har saknat dig. Jag kommer att följa dig i fortsättnignen även om det blir glesare med inlägg. Ha det gott!
  Kram
  Marika

  SvaraRadera
 7. 'Håller med, kul att höra från dig och grattis till nya jobbet! IRL måste alltid komma före bloggen tycker jag, men hoppas ändå att du inte slutar helt och hållet. Jättefint i trädgården också, ser mycket somrigare ut än hos mig, jag klipper mest ned visset nu känns det som... KLem

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina