onsdag 26 juni 2013

Väntar på mitt reafynd!

#496 Stirred, not shaken dress i chalk!!
I måndags kväll, klickade jag in på Bohemia och där var det rea på en favoritklänning!! Jag hoppade in  i duschen och funderade, den skulle jag ha!!!! Med en badlakan om kroppen så blev det klick klick, hittade en kod så klänningen fick ett pris :) Jag såg att det fanns bara 1 klänning kvar, var rädd att någon annan var snabbare att klicka än mig. Tror nämligen att denna är helt utsåld i denna färgen i alla webbshopar, det var inte många som tog in den, lite extra kul att fått tag på den! Min är en 3a och det ska säkert funka! Upp till 10 dagar kunde det ta innan den kommer från England, hoppas det går snabbare.

4 kommentarer:

 1. Spännande!! Blir säkert fin på dig! Du får visa oss sedan hoppas jag..
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 2. Jisses, så snygg! Ryggen är ju alldeles underbar!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Denna klänning är mycket skön och bekväm på! Jag har jagad den i storlek 1 (0-lla fanns inte tyvärr, och den är på gränsen till rymlig i storleken. Slog till i Odd Molly:s webbutik innan reorna var inne, i den färgen var klänningarna slutsålda innan rea.

  Konstigt bara att så få butiker tog in den, jag blir ännu gladare för att kunna äga en raritet då! Klänningen är en av de finaste jag har. Så grattis till ditt fynd och hoppas den passar snyggt!
  /Jolanta

  SvaraRadera
 4. Tack tjejer ♥♥♥ Nu börjar jag undra vilken kofta jag ska ha till, en Mesh short cardigan i bruna fägren, dark powder kanske den heter? Hopp, den sån får jag leta efter i storlek 3!
  Kramar

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina