torsdag 2 augusti 2012

Kåseberga med Ale stenar!

Vi var lääänge vid Ale stenar. Det var helt makalöst vackert. Killarna stack ner till stranden och vi satt där och hade det så bra. De kom upp och ville åka till standen. Det blev glass i hamnen innan vi hittade bästa stranden. Vi körde ner vid Backåkra och där vägen slutade, fanns STRANDEN med vit sand och man kunde se ända bort till Kåsebergaåsen. Jag älskar att gå längs standen och när jag jag kommit en bra bit gick det nakna människor där. Jag hann tänka är jag på nakenbadet!?? I samma sekund vände jag på klacken. Som vi har skrattat åt min strandpromenad ;-)
Fyren i Strandhammaren skulle få ett besök, ångrade mig i trafikstockningen påväg ner till stranden men då var det redan försent, trafikkaos är det minsta man kan kalla det. Tobbe och N gick upp i fyren, men vi höjdrädda stannade på platta marken!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

8 kommentarer:

  1. Hahaha, nakenbadare ;) Ale Stenar är en magisk plats tycker jag. Ni verkar ha haft tur också med inte allt för mycket folk där. En gång jag var där, var det världens oväder, otroligt häftigt, men också ganska läskigt. Njut av er fina resa. KLem

    SvaraRadera
  2. Spännande promenad;)
    Härliga bilder och vad fin du är i fin klänning!
    Får jag fråga hur den är i stl? Det är ju lite knepigt med Mollysar och storlekar;)
    Kraam

    SvaraRadera
  3. FINA foton igen.....ni verkar till att ha det supermysigt...TACK för att jag får följa eran resa=)))
    Vad fin du är i den klänningen<3
    Hoppas att ni får fler fina dagar!!!

    Änglakramar Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK själv Maria!!! Blev glad för ditt mail igår <3

      Kramar

      Radera
  4. Jag säger att den är större i storleken, eftersom jag har 3a på denna. Men jag tycker den är förlång på mig som bara är 16 cm.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Lena från Smålandmåndag, 06 augusti, 2012

    Hej Christina. Jag brukar läsa din blogg. Fina bilder och vackra kläder visar du.Jätte trevlig blogg. Själv har jag och mannen precis kommit hem från en resa på Österlen. Döm om min förvåning när jag fick se dej sittandes utanför fyren på Strandhammaren i en ursnygg klänning.Kanske kände du hur jag tittade på dej.Ursäkta isåfall och jag ångrar faktiskt att jag inte gick fram och hälsade. Det var kul att se dej live:) Tack för en trevlig blogg. Hälsningar Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rodnar =)
      Tack du fina!
      Tycker oxå det var synd att vi inte fick prata. Tycker det är jättekul när någon kommer fram och berättar att hon läser min blogg.
      Kraaam

      Radera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina