torsdag 9 oktober 2014

Ny favorit, burn baby burn blouse!

Suddig bild från igårkväll :) Jag hade varit i byn och postat ett paket och hämtat detta från Hylkegården. Köpt svart bh och töja från nya design kollektionen på KappAhl. När jag kom hem låg en kupong på 25% i postlådan, gick tillbaka idag och fick pengarna insatta på kontot. Provade min Burn baby burn blouse i almost black (den är svart), gillade den jättemycket, fick för mig att jag behövde en vit också, men har stillat mig lite. Blusen påminner om All in blouse, med jersey i rygg och armar, med "blustyg" på framstycket, lägger till produktbild där man ser lite bättre hur den ser ut! Köpte min på Hylkegården, det är alltid bra priser där, denna kostade 850:- (fraktfritt), jämfört med 895:- i andra butiker. 

http://shop.hylkegarden.se/?tracking=528a44534e0e2‏‏
 
Burn baby burn blouse almost black!
 
Roza har börjat Odd Mollyblogga besök gärna hennes nya blogg Oddsessan!
 
 

4 kommentarer:

 1. Helnöjd med min burn baby burn i rosa.
  Bra att man kan köpa om plagg, har gjort det mer än en gång!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Tack snälla för länkningen <3 Här brukar jag kika in då och då, och så fick man vara med på ett inlägg, känner mig ärad ;)

  SvaraRadera
 3. Ser mkt fin ut!!
  Trevlig helg!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 4. Jag har inte alls sett några mollysar, så den hade jag missat. Men fick syn på den i stan idag, namnet var visst samma som den du visade här. Provade inte, men den såg fin ut!
  Kram

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina