söndag 14 september 2014

Drömkappan!?

Vi hade pratat om att kappan Oneinalifttime inte hade synts till på Freeport, men den skulle komma in hade någon hört! I Odd Mollybutiken frågade vi om kappan och den hängde på lagret och vi fick prova den. Dom är så snygga Carola och Annika i kapporna! Jag provade äntligen en brun 4a, men den var inget för mig. Kapporna häger inne på lagret till Odd Mollybutiken och jag har tillåtelse att visa bilden, så ni vet.
 
 
Provade mössan på Jencis, den ligger på önskelistan!
 
Hade en mysig shopping date med Annika igår, vi började men Jencis i Lindome! Provade Snowfall coat, i storlek 4a, men det kändes precis som jag trott, för lång. Korta modellen Snowfall fanns som störst 2a, fick ett hum om hur den var, tjock och gossig! En måsta ha känsla! Provade och köpte ett par gråa Line of Oslo jeans dem med dragkedjor. Annika är ju så snygg i sina, jag blir väl bara hälften så snygg.

Rätt trött provade jag hos Design only på Kungsmässan, hittade inga 4or, så jag fick ta 3or.  Den gröna jackan var för lång på mig. Har haft den färgställningen på Cannan som favorit, fin men inte ska jag köpa den. 3an på Snowfall jacket gick att stänga men kändes lite trång, en 4a till mig TACK!!

1 kommentar:

  1. Åh fina drömkappan....får gärna hitta till mig.
    Kram Titti

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina