torsdag 17 juli 2014

Subbe fyr!


 
Älskar att gå längs strandpromenaden, denna gången gick vi till Subbe fyr! Det är  så vackert, havet, klipporna, fåglarna, alla glada människor!! Provar mina nya Ldir i färgen fuxia! Såg dem tidigare i senvåras, provade och drömde!! Trodde de var slut, men frågade ändå! Min storlek fanns kvar!! Yes nu ska jag ha dem 💕💕
Klänningen heter Bella, som är i siden och något mer, det är stretch i den, jätteskön mot huden. Bella kommer från Yellow Ferry, jag har XL på min brukar alltid få frågor på detta! 
Imorgon presenterar jag vinnaren i tävlingen om klänningen från Yellow Ferry!!! Visst är det spännande!

2 kommentarer:

 1. Du är jättesöt i. Bella!! Har tittat på den flera gånger men tänkt den blir för kort till mig. Sedan såg jag den var längre än Hulda, så den är på väg till mig. Garderoben har växt med tack vare Yellow Ferrys otroliga rea. Gillar deras kläder helt klart!
  Fortsätt njut i Varberg på din semester!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 2. Hej goa Annelie!! Jag blir alltid så glad för dina fina kommentarer, hoppas det är bra med dig ♥ Har du också fastnat för YF :) Vi är ju mitt i sommaren men väntar med spänning att få se höstens godbitar från YF, men nu är det sommar och vi använder våra sommarkläder!!
  Kramis

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina