tisdag 1 maj 2012

1 maj, med sommarvärme!


Igår han jag inte blogga alls. Grabbarna var i skolan. (Vår kommun hade gjort fel så de hade skoldag.) Jag var med Niklas i Allum Partille, jag var smakråd och han skulle köpa kläder. Jag köpte 3/4 byxor, de jag har på mig idag och ett par Palladium. Tänkte fota inköpen en annan dag. Niklas köpte massa fint!! Vi hade räkfrossa och delade på en flaska vitt, på balkongen.Imorse kl 8:00 var jag och Niklas på loppis i Horred. Hittade inget kul, jo en helt ny plastmatta som Horredsmattan hade skänkt, se näst sista bilden. Mattan blev himla fin i badrummet tycker jag!
Efter loppisen, körde vi upp till Helsjön. Där kantade vi upp 180 meter på Texelberget. Det ser lite knasigt ut med kofta men klockan är bara 9:30, men det börjar bli varmt.   
Inviger nya Private underdress, så fint brodyren matchas av koftan! Loggan på ryggen, mums!Här har vi kommit ner till badplatsen vid Helsjön, Texelberget är i bakgrunden. Vad rolig jag ser ut, man kan tro att jag håller på att ramla i och det gör jag INTE.Dagen loppisfynd, helt ny matta från Horredsmattan!
Mitt andra fynd är 3 primula som jag grävde upp i föräldrarnas trädgård.;-)


Sen var dagen såhär:
Har vilat i solstolen, så nu har ansiktsfärgen intaget en röd nyans. Tvätten torkade jag ute för första gången. Fix i trädgården, rensat häcken, blää. Har sopat altanplattorna ren, skönt. Sen har jag gjort och ätit rabarberpaj, satan i gatan vad god den var!!!!

Summa summarum en helt underbar dag och helg! 
  

2 kommentarer:

  1. Vilka underbara bilder! Dit vill jag åka i sommar!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vårens sötaste jeans måste jag säga!

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina