fredag 6 juni 2014

LdiR drömmar!

Jag kan inte titta mig mätt på dessa LdiR stövlarna! Så jäklar snygga, oj oj oj säger jag bara!!!! Var hittar jag dom fina? Uppdaterar med art 0367 och colore ICE!!!
 
Har varit på Säve flygplats och hämtat en solbränd och mycket glad och trött Tobbe! Att åka till Säve gick jättebra, men på hemvägen pratade vi så mycket så vi åkte omvägen om Torslanda och Lindome,(så knasigt jag körde) i tingstadtunneln låg jag i fel fil, som tur var kunde jag byta när vi kom ut. Tobbe hade inte sovit många minuter i natt, så han har legat och sussat här hemma, fotade honom men lägger inte ut de bilderna! Fotade på flygplasten men det var staket i vägen och flygplanet som Tobbe åkte i såg fjantigt litet ut, censur även där :)
 
Bytte kläder till leopardbrallor och svart OM velourjacka och tog en promenad i "min" skog. Det kom lite lätt regn, höll upp för att börja igen nu betydligt kraftigare, men jag fick mig en skön promenad, lite vatten dör man inte av!
Det var så länge sen jag var vid törvalaá, måste varit när barnen var små. Då grillade vi där uppe och hade picknick!
 

Dagens var vita jeans och linne, jeansjackan med fjäril på ryggen om mina fina armband ♥♥

3 kommentarer:

 1. tror de Ldir är sådana som Emelies butik här i Hörby har. Vet du vad de heter kan jag kolla om det är samma som är i min garderob <3 Kram AnnaSC

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!
  Det vore snällt, de har art. 0367 och colore ICE!
  Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. nej tyvärr det var inte samma :-(
   kram

   Radera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina