onsdag 3 april 2013

Pinsamt, när jag skulle hämta min All in blouse!

 Var med och tävlade hos Shopaholic, med NOOS och då fick man en rabattkod på 25 %. Klickade nöjd hem denna #640 All in blouse i white, efter jag fått svar på mina frågor av "Mollyprästen". Tog storlek 4a på denna och den är normal i storlek. Modellen var superbra på mig! Den ska nog få följa med till Stockholm :)

Höll på att skämmas lite när jag skulle ta fram sifferkoden när jag skulle hämta ut blusen, hittade inte mailet, -Kvinnor och mobiler sa killen i kassan! Det kanske kom som sms? Där hittade jag det, läser upp siffrorna, -Nej de stämmer inte! -Nähä, oj det var visst numret förra gången jag beställde. Pinsamt värre!!

En liten överraskning låg med i brevet, en hårsnodd från Odd Molly, #350 Ariele headband i almost black!

Igår satt jag och plockade i och ur varor i kundkorgen hos NOOS. Jag hade jag rabattkoden med 25% som funkade att användas igen, sen var det ytterligare 20% på Mollysar. Idag var jag  i byn och kikade i butiker, och kunde inte få plagget ur huvudet, klart jag skulle hem och klicka!! Det är roligt att handla när det är 45% rabatt ;-) Var lite rädd att min storlek skulle vara slut, men den fanns kvar och på fredag ska jag hämta ut igen, då ska jag leta bland smsen ;-)


2 kommentarer:

  1. Dejlig overraskelse :-) jeg er så glad for mine hårting...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad har du mer beställt? Nyfiken i en strut är jag. Jag beställde remix klännin och en remix blus. Kram!

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina