fredag 30 maj 2014

Tack för idag vänner!


Var och hämtade upp Kicki vid jobbet, innan vi körde mot Freeport hämtade Kicki upp sin klänning, blev lite orolig och jag säjer; du kan ju vänta tills vi kommer till skogen :) Vi möter lite sena upp Pernilla vid Lilla Smultronstället för fortsatt färd mot Freeport! I Odd Mollybutiken jobbar Monika idag, kul att träffa dig igen! Snart kommer Therese med dotter de var så fina i samma tyg på klänning och linne! Dagens köp blev ett par spetsshorts, Twine shorts. På Hunky dory blev det ett långt linne, som jag ska ha som underklänning, älskar deras linnen med tunna axelband!! Hoppsan glömde nästan nyckelringen en råååååsa från OM!
När vi stod och pratade utanför OM butiken, kommer en kvinna ur butiken och jag tittar till på hennes fina tunika, tyckte det var något bekant med henne! Visst var det det! Så kul att träffas irl!!
Pernilla, Kicki och jag tog Jencic och Lilla Smultronstället på hemvägen, vi satt på altanen på Lilla Smultronstället tittade på sjön och åt glass, det var en fin avslutning på dagen!!!!  

 
Dagens köp!

5 kommentarer:

 1. Många fina klänningar jag ser!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra färgstarka kvinnor! Snygga shorts du köpte:) kram

  SvaraRadera
 3. Vad somriga ni är i fin färgskala!
  Påminde mig om att jag ska plocka fram jeansjackan och lite tunikor.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka skönheter på en och samma gång. Kramar

  SvaraRadera
 5. Fina flickor! Verkar som ni haft en trevlig dag tillsammans.

  Kram Vikkan

  SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina