onsdag 6 oktober 2010

Nya Mollysar!



Hoppsan vad nånga nya mollysar jag "fick" i helgen! Jag fick min Alpaca mix long cardigan av Linda som jag köpt av henne på Tradera. Palth skirt köpte jag på Milk& Honey. Coolwool legwarmer i royal köpte jag som planerat på Freeport. 



På Freeport köpte jag en top i bronze som jag inte vet namnet på, men den kommer från Maestress selectif. Bra att ha under, i olika kombinationer med underkjol som jag har i den färgen. (Ni fattar väl vad jag menar, fast det står lite konstigt!?) 
Uppdaterat: Toppen heter #141 Solid cotton tee s/s




En Cooolwool i grey var ett planerat köp på Freeport! En jätteanvändbar kofta, älskar Coolwool. Strumporna var däremot oplanerade, hoppas jag hittar något att matcha dem med, eller så blir det väldigt Odd.




Som jag har velat med denna klänning. Så jättevacker, en riktig klassiker. Hoppas jag inte får värmeslag i den. När jag kom hem från Odd Mollyträffen svidade jag om till klänningen och jag kände mig jättenöjd. Hittade en röd underkjol på Freeport, som jag vet precis vad jag ska kombinera den med ;-) En röd top från Meastress selectif, lika som den i bronze. Bak i näcken sitter de fina loggorna!!



Nena, ser du de fina loggorna!!

Kraaaam ♥ ♥

10 kommentarer:

  1. Hej!

    Vilka fina köp du har gjort och vad duktig du är på att få allt att passa så bra tillsammans. Sitter just nu med den fina "rosklänningen" på mig och känner mig så glad över den och för mig som är frusen så är den perfekt.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Japp, jag stod med de där i händerna må du tro. Men - det blev ett litet pointelle-linne i rosa med loggan ifram istället. Så det blev som A-K förutspådde innan att jag fick med mig ett plagg med loggan från Freeport!
    Jösses så mycket fint du fick med dig hem. Många fina matchningsmöjligheter du har där. Jag är supernöjd med mina inköp också. Fick bl.a tag på tre plagg på Freeport som jag drömt om LÄNGE! Toppenkul!
    Mamma har just varit här och kollat inköpen och allt fick godkänt! (Hon är en mycket ärlig och kristisk granskare!)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Åh vilken massa härliga fynd du fick med dig hem!! :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Åh vad mycke fint du inhandlade. Vet inte vad det var med mig, troligen för mycke folk för att jag skulle kunna fokusera på köp. Jag är en tänkare vad gäller shopping och helst ska det vara folktomt, då köper jag gärna halva affären.

    Du vet var klänningen kan flytta om du blir för varm i den ;-)

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Oh, den gråa koftan skulle ju vara fin till min sidenklänning (a-one silk dress?)
    Så mycket fint du hittade!
    Kram

    SvaraRadera
  6. åååå så fina köp! Härliga kombosar!
    kram

    SvaraRadera
  7. WOW vad mycket fint du köpte!
    Leg Warmersen hade jag ju också planerat...varför fick jag inte med mig dem hem?
    KRAM

    SvaraRadera
  8. Instämmer med de andra! Woow så fina!
    Varför varför köpte jag inte mer på Freeport..
    Kram

    SvaraRadera
  9. Fina köp! VARFÖR köpte jag inga LegWarmers för?! Kram!

    SvaraRadera
  10. Superfina köp ! ♥ Så roligt när man kommer över en MASSA finingar :-)

    SvaraRadera

♥Vad trevligt att du lämnar en kommentar, det gör mig glad♥ Kram Christina