söndag 23 november 2014

Underbara muggar!

Hej, alla fina bloggläsare! Om 1 månad är det dan före dan, helt otroligt! Tjuvstartade förra helgen med att köpa hyacinter, satte dem i mina marockanska muggar från Rif desigen.


Dumle med gingerbred var goda, smakar inte för mycket pepparkaka utan lite lagom.

Tobbe och jag hade en mysig lördag i Borås förra helgen, jag passade på att köpa både födelsedagspresenter och julklappar till honom. Han har verkligen fått fina plagg i sin garderob. Vi var och lunchade på Viskan. Vi hade så kul jag och han ♥


På min skogspromenad hittade jag mossa och minigranar som jag pyntar med! Har en korg stående på balkongen med kottar, mossa och minigranar, som jag tar in när jag pysslar.

Mina fina Brako boots från Blingcity ♥

Fick tag på sista leopardsjalen på KappAhls i byn, glad!

Gick långpromenad tillsammans med Tobbe idag och vi såg en hel del blommor, tokigt!
 

måndag 10 november 2014

IN LOVE ♥ ♥

Var och hämtade dessa godingarna från Blingcity som har butik i Tvååker som ligger strax söder om Varberg, de har ju webshop också! Bootsen från Brako är lika sköna som alla säger, älskar att de är uppbyggda i hålfoten och gummisulan. De är inte varmfodrade utan klädda med läder. Blommorna som är broderade är mer dämpade i verkligheten!


Det har blivit dåligt med bloggandet, ni som vill kan följa mig på instagram på mollymeras. Detta är min dagens med Please jeans och tröja frånRepeat från Lilla Smultronstället!

Är galen i ljuslyktor och doftljus detta är in senaste även den från Lilla Smultronstället!

Vi har köpt en STOR klocka, blev jättefint. Min inte lika roligt att den stannar vid ett speciellt klockslag, morr!!!

I lördags luftade jag Pukka cardigan när vi var i Partille.

Nya kuddar har landat i soffan. Gillar matchningen med koppar som går igen i kudden och lite annat jag har. Marockanska ljuslyktor är inte fel!

 Är helt förvånad jag har ca 100 som är här inne på Mollymera varje dag, fast jag bloggat så dåligt det sista, all kärlek till er!