tisdag 23 september 2014

 
Nu har du (och jag) chansen att vinna en valfri kofta från Odd Molly hos Lilla Smultronstället i Hällingsjö, gilla och dela deras facebooksida här!
Sen är det bara att hålla tummarna!

lördag 20 september 2014

Borås!

Lämnar ett soligt Kinna, för att köra in i ett mjölkvitt Borås. Där jag brukar parkera var det avstängt, det visar sig vara Kretsloppet. Så mycket folk det var i stan, liv rörelse och musik- folkfest! Besöker lite mysiga butiker, på The Little showroom provar jag en ponsch som jag inte kunde lämna i butiken!


Massa fint inne på Hjärterum!

Snart sken solen från en blå himmel och det blev väldigt varmt med Wilma mankiller och sjal!

 
Dagens med Ldir, Please och svart blus från Ajlajk, Vilma mankiller i handen!
Så nöjd med min påse!
Men när jag kom hem såg jag att ponchon Boho tunic från Love Forever hade ett hål, har mailat The Little showroom, så det löser sig säkert!


måndag 15 september 2014

Letar!

 
Är sugen på en sånhär svart (kommer inte ihåg vad färgen heter) Synthesizer jacket, har du en 4a och vill sälja maila mig! Vill gärna veta mått, så den passar :) Mailadressen finns i högerspalten!

söndag 14 september 2014

Drömkappan!?

Vi hade pratat om att kappan Oneinalifttime inte hade synts till på Freeport, men den skulle komma in hade någon hört! I Odd Mollybutiken frågade vi om kappan och den hängde på lagret och vi fick prova den. Dom är så snygga Carola och Annika i kapporna! Jag provade äntligen en brun 4a, men den var inget för mig. Kapporna häger inne på lagret till Odd Mollybutiken och jag har tillåtelse att visa bilden, så ni vet.
 
 
Provade mössan på Jencis, den ligger på önskelistan!
 
Hade en mysig shopping date med Annika igår, vi började men Jencis i Lindome! Provade Snowfall coat, i storlek 4a, men det kändes precis som jag trott, för lång. Korta modellen Snowfall fanns som störst 2a, fick ett hum om hur den var, tjock och gossig! En måsta ha känsla! Provade och köpte ett par gråa Line of Oslo jeans dem med dragkedjor. Annika är ju så snygg i sina, jag blir väl bara hälften så snygg.

Rätt trött provade jag hos Design only på Kungsmässan, hittade inga 4or, så jag fick ta 3or.  Den gröna jackan var för lång på mig. Har haft den färgställningen på Cannan som favorit, fin men inte ska jag köpa den. 3an på Snowfall jacket gick att stänga men kändes lite trång, en 4a till mig TACK!!

onsdag 10 september 2014

Multi Pink, från Lilla Smultronstället!

Det var lite kallt så jag kände att jag kunde ta Eldgja knit jacket i morse påväg till jobbet. Vid lunchtid när jag slutade hängde den över armen :) Koftan i multi pink har jag köpt på Lilla Smultronstället i Hällingsjö! 

Mina Ldir satt på fossingarna, även dom från Lilla Smultronstället i Hällingsjö!


Här med jeans från Line of Oslo (Blingcity) och Porsh Singoalla Bright orange fr Odd Molly!

måndag 8 september 2014

Köpa och sälja det är frågan!?

http://shop.hylkegarden.se/?tracking=528a44534e0e2‏
Åkte iväg med en stor och då menar jag STOR kasse full med Mollysar packade i mailingbags, har såld en hel del på Tradera. Det känns skönt att rensa och kommer fortsätta rensa! Har ändrat min stil och måste/vill sälja.
Vill köpa ny vinterjacka och funderar på att sälja mina Nylon Parker, har 3 stycken, powder, chocolate och blue/gray, måste tänka hur jag ska göra, ska jag behålla någon`?
 
Kikar på nytt hos HYLKEGÅRDEN, undra hur den vita jackan är på mig?
Vill nog inte ha vitt, kanske en svart?!!

http://shop.hylkegarden.se/?tracking=528a44534e0e2‏

http://shop.hylkegarden.se/?tracking=528a44534e0e2‏
 
Klicka på bilderna så kommer du till HYLKEGÅRDEN!

http://shop.hylkegarden.se/?tracking=528a44534e0e2‏
 
 

lördag 6 september 2014

Odd Molly träff på Freeport!

Lämnade Tobias och hämtade Maria på stationen och hämtade Kicki, på vägen till Freeport besökte vi Lilla Smultronstället.
När vi kom till Freeport sprang vi på Maria och Helena med en gång. Borta vid Odd Mollybutiken står Annika alldeles själv och väntar på oss :) Sjukdom och bil som gick sönder hindrade tjejer att komma, synd :( Vissa blev lite sena och därför inte på bild, men kul att du kom Jeanette!!
Det pratades mycket, shoppades, själv shoppade jag både kofta och tröja i Hunky Dory butiken.






En mycket rolig dag, mitt förslag är en träff nere på Väla i Odd Mollybutiken!

Fina armbandet jag fick av Maria med änglakramarna, underbart vackert, tack vännen ♥

onsdag 3 september 2014

Jag har varit på Lilla Smultronstället!

I Statoilmacken(väggivägg) i Hällingsjö ligger Lilla Smultronstället, lite svart att hitta kanske, men har man hittat dit återkommer man gärna! Jag var så sugen på Eldgja knit jacket, en multifärgad Lovely knit så jag ville dit och klämma/känna och prova den. Koftan var lite tunnare än Lovely knit i ull och tycket det var bra, då den inte blir så varm. Hur läcker som helst var kotan och i mina färger, tror inte den är så vanlig?!? 




Här hänger Eldgja knit jacket i multi pink.