tisdag 31 augusti 2010

Rött x 2


Godmorgon, här har ni mig med tröttmössan på. Här är det bara 2 grader, så det blev lite lager på lager. Underst har jag Glansingfrill tank, blusen är Superplaeted blouse passande kofta till. Idag ska jag beställa tapeter till vårt nya sovrum. Tobias ska på orienteringstävling. Måste åka till jobbet nu, börjar 7.30.

Kraaam

måndag 30 augusti 2010

Molly i svampskogen!


Idag kör jag invigning av nya 327an i cherry som jag fyndade på Freeport. Vet inte om det syns men under har jag #234 Antidote frill tank i rose som jag köpte på Malmö-träffen, koftan är #114 Bacic v-neck cardigan i rose.

På jobbet hade vi utflykt med barnen, då hittade massor av kantareller. Tänkte att jag måste ut och kolla mina ställen. När jag kom hem åt vi  bara kvällsmat, sen stack jag och barnen ut i svamskogen. det fanns en hel del svamp, men inte jättemycket, 2 liter fick vi ihop ;-)  Jag ser lite trött ut på korten och det är jag oxå!!!





Kraaam Christina ♥ ♥


söndag 29 augusti 2010

♥Royal i påsen♥


Vad ska man säga, jag är mer än nöjd med vad jag hittade igår. Jag hade fyra plagg med mig in i provrmmet alla fick följa med hem, det gick att välja bort något. Det fanns bara en 327a i hela butiken det var en 4a och det stod CHRISTINA på den. Spoiler underskirt har jag 2a på, sista 2an den fanns det bara mindre storlekar kvar. A-one silk skirt har jag 3a på. Sist och inte minst A-K inspirerande Coolwool cardigan i royal. Plaggen kommer från The smart heart  och det var "bara" 30% rabatt på dem. Spännande att hitta nya kombinationer med det nya.



Är det någon som har produktbilden på A-one silk skirt i apricot i sin mapp och skulle vilja maila den till mig? Då skulle jag bli glad!! 

Kram Christina ♥♥

Mera från Freeport!










Oj,oj, oj vad välfyllt det var på Odd Mollybutiken på Freeport igår. De hade fått in jättemycket kläder och accessoarer från förra hösten The smart heart. Det är som att gå in i en stor godispåse, man vet inte var man ska börja, allt är så fint. Det är bara att bläddra bland kläderna, lätt att missa något annars.Så ser man något fint, kolla vilken storlek finns den i, nähä, otur, eller tur för plånboken. Igår var det royal som lockade, ja det stod cherry på en etikett och apricot, men det finns royal i den, en bra matchning ;-)  
Jag visar min påse lite senare!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥


På Kungsmässan hittade jag dessa pippi-strumporna. Dom tar jag tänkte jag, det fanns bara ett kvar och dom var väl ämnade till mig!?  Tittade på prislappen 899:- näe det gör jag inte, med tanke på vad jag hade shoppat på Freeport. Sen vet jag inte om de har förbättrat ullstrumporna, inte kul med hål under hälen på strumpor för 899:-


Kraaaam!!

lördag 28 augusti 2010

Nu har jag varit på Freeport igen!!










Idag har jag och barnen haft en mysig och trevlig dag i Kungsbacka och Göteborg. Vi började med Freeport och avslutade med att se Toy stories 3 i Göteborg. Odd Mollybutiken på Freeport var välfylld även denna gången, men som vanligt skulle man varit liten som en 1a. Jag gick ur butiken med en välfylld kasse, temat idag var ROYAL!! Det var så kul, när vi skulle åka från Kungsmässan, då  hejade Mia på mig, så kul det är när någon kommer fram och säger hej, jag läser din blogg.
Jag är rätt trött nu efter en hel dag på vift, så bilderna får tala för sig själva. Imorgon kommer mer bilder, tycker ni de är lite vinda och skeva beror det Tobbe som agerade fotograf, idag åt mamma.

Nu ska jag gå bloggpromenad och se vad ni haft för er!! Man kan väl vila sig framför datorn ;-)

Kramar


fredag 27 augusti 2010

Solklar fake :-(




Hittade dessa sjalar på KappAhl i veckan. Men idag hade jag med kameran.  De påminner lite väl mycket om Ester Elenora sjalen, blomtyg, volang i samma blomtyg dock, spets. Hur lika som hellst!! Men när man känner på den är den inte alls så mjuk och silkeslen som Ester Elenora sjalarna.
När jag var inne på Harrys idag sa tjejen, har du inte en ljus oxå , jag nickar, gillar dem. Jag har 3 sjalar från Ester Elenora och gillar dem jättemycket!!!

Kram Christina♥♥

Biketten luftas!


Jag slutade tidigt idag! Åkte till byn för att kolla om Harrys fått in mer Odd Molly. Det hade de, men de men inte så mycket, bara 5 lådor. Jag blev blev lockad att prova var Wigwamen, men den fanns bara i svart och beige. Den satt bättre på mig än den gjort tidigare, de har nog ändrat modellen lite. :o)  Lång var den oxå, mer som en klänning än en tunika. Ska kika på vilka färger den kommer i. Är det någon som köpt Wigwam? Vilken färg tycker du den är snyggast i?  Provade 329an i vintage powder, jättefin, men inte på mig. Den var vid och fyrkantig och blev som ett tält på mig, inte så kul!!
Imorgon blir det nog en tur till Freeport, IGEN!! Ja, jag är där rätt så ofta, man vet ju inte vad man kan missa, fniss.

Dagens:
Biketten
Glanzing frill tank
Biarritz summer top, darkpink
Ester Elenora sjal
gamla jeans och converse som inte syns

Kramar

torsdag 26 augusti 2010

Sommarmolly!


Var hemma en snabbis, för att åka tillbaka till jobbet för atp, åhh vilken lång arbetsdag jag haft idag, bara 11 timmar, supertrött. Igår var det regn och rusk, idag var det en go sensommardag. Så när jag skulle åka på atp kände jag för att använda min min Runaway dress, det gäller att passa på att använda sina sommarkläder för snart är det höst varken man vill eller inte. Lite inspirerad av Molly-Tina, tog jag min 9 th Sweater över klänningen, funka fint tycker jag.
Imorgon är det fredag, och jag slutar tidigt, härligt. Niklas åker till stugan som vanligt, barnen och jag är hemma. Jag ska låna tapetkartor och fundera över vilka tapeter vi ska ha i vårt nya sovrum, vitt blir det ifall, om någon trodde något annat!!  ;-)  KUL!!

Kraaam Christina♥♥

Dagens omolly!



Idag har jag varit omolly, med tunikan från KappAhl och sjalen som passar så bra till. Fick en  gliring om sjalen, sen var det en som ville såna den oxå. Ska iväg på atp ikväll, så vi ses sen!

Kramar  

onsdag 25 augusti 2010

Regn och rusk



Hos oss har vi riktigt höstrusk, det regnar och blåser, HUA. Jag skjutsade barnen till skolan idag för jag tycket lite synd om Tobias när han ska cykla i detta vädret. Tog på mig min skaljacka, körde ner händerna i fickorna. Vad hittar jag där, jo mina torgvantar, Florist jacuard mitten, green. Jag städade min vantlåda i helgen, då såg jag att dessa var BORTA, trodde jag hade tappat dom. Yes, säger jag bara!!!

Idag har jag invigning av tröjan jag köpte när Freeport hade smygpremiär. Den är från Amore spare inegritas, heter Piontelle ribb3/4 selve, grey. En bra tröja att ha på jobbet, var min tanke när jag köpte den. Den är så urringad så jag har ett rosa OM linne under.

Ha det gott!!

tisdag 24 augusti 2010

Hemma mys!

På jobbet var jag omolly idag och tur var väl det. Jag bakade blåbärsmuffins med crumble med barnen, jag råkade trycka igång elvispen, sådär så det sprutar smet överallt. Men  barnen tyckte det var ROLIGT! Blev lite prickig. Hemma duschade jag och tog på mig detta, #692 Velvet cotton tunic, almost block, #898 Cupcake tank, purple #662 Smallville bloomers, purple.
Kollade läget i byn efter jobbet, hittade en kopia på Ester Elenora sjalen på KappAhl. Sjalen var med blommor på, och en bred spets, tror inte den hade någon volang, men väldigt Ester Elenora inspirerad, SÅ TRÅKIGT.
I våras kom Tobias hem från skolan med trasiga glasögon. Vi (eller det var jag) fick köpa nya, vi prova med att laga dem, men det höll inte. Kollade med skolan men de hade ingen försäkring som täckte detta. Idag tog jag äntligen tag i att ringa till vårt försäkringsbolag. Det känns jättebra för jag kommer att få tillbaka ca 1500kr, GLAD!!

Kraam Christina ♥♥

måndag 23 augusti 2010

Ooops! En till!!


När jag var på Harrys och köpte handskarna, då hittade jag denna ;-) Jag hade tänkt att en i military skulle jag ha( den fanns på Stjärnboden)  och en till som jag skulle prova mig fram till. Almost Black känns som ett säkert kort nu i höst/vinter med en kofta över. Blev förvånad över broderierna, på produktbilderna såg de vita ut. I butiken såg de gråa ut. Hemma tog jag fram ett grått OM linne, men det var inte samma färg. Färgen var inte riktigt grå utan mer en  ljusblå/grå färg.

Kram Christina ♥♥

söndag 22 augusti 2010

Till Nena! Ni andra får oxå kika!!







Fick en kommentar av fina Nena om jag inte kunde fota lite kombosar med 327an i vintage powder, såklart jag kan!! Nena väntar på att henne 327 i vintage powder ska dyka upp i brevlådan. Oj vad jag  gillar denna  när jag ser hur mycket jag kan kombinera den med.

Vad har jag nu på mig:

#327 Ligth cotton embroidered s/s
#175 Lotta lotta coat, poder
#188 Blue skirt
#283 Socking classic knee powder
#245 Appertaiser skirt, chalk
#585 Emb bikette demin jacket
#528 Wool mix long cardigan, vintage chalk
#485 Slender leather glove, almost black
#409 Dynasty skirt, lite beige
#296 Decor scarf
Jeans från Lindex
Linne från KappAhl
Flera sjalar från Ester Elenora
På fossingarna Calou i beige

lördag 21 augusti 2010

Min nya 327a!!




I torsdags hade jag ett missat samtal från Stjärnboden. De skulle ringa när 327an i lite military hade kommit in. Det var bara att hoppa in i bilen och åka dit. Där håller tjejerna håller för full på med att plock fram Mollysar. Grabbar tag i 327orna i lite military och vintage powder, som jag så gärna ville prova, vilken skulle jag välja? Provar, tänker, känner efter. Jag hade tänkt att lite military hela tiden, men den i vintage powder var verkligen jag. Sen har jag mycket att kombinera powder med.

Både Harrys och Stjärnboden hade beställt 327an i lite lilac men den hade inte kommit. Det kan ju var så att den är lite sen, kan va bra att veta för er som beställt den.

Kramen till er!

Cupcakes och dumma virus :o(

 








Godmorgon! Det var lite tomt från min sida igår, ledsen för det. Men jag hade fått virus, inte jag då utan min laptop. Så här var det, jag kommenterade inne hos Fröken Abbe, att jag inte hittade hennes mailadress. Sen fick jag ett mail från Elin Jansdotter, med massa engelsktext. tänkte, mitt dumma flan, att det var hennes adress, så jag svarade på mailen. Men så igår fick jag mail från Fröken Abbe, blev lite förvirrad. SÅ NU LÄGGER JAG UT EN VARNING, ÖPPNA INTE OKÄNDA MAIL!! Detta visste jag innan men tänkte inte på det, det såg så verkligt ut. Fröken Abbe har INGET att göra med virus mailet. Men så det kan bli. Jag fick ett bryt igår när jag insåg att datorn funkade nada. Vem ryckte in? Mammas stora kille, Tobias, jag är så himla stolt över honom som fixade viruset med hjälp av pappa via telefon. Jag sprang och tittade han visade, vilken kväll. Så skönt när det slog om från HOTAD till SÄKER på säkerhetspaketet.

Vad gjorde jag då?? Jo, jag tog garderobsrensning, SKÖNT, 3 påsar bort, med sånt som är tråkigt eller jag ändå inte använder. Rensningen måste fortsätta nere i klädkammaren oxxå, bäst att passa på när man har inspiration.

Lägger ut lite bilder på kombos där Cupckes ingår. Cupcaksspetsen är så fin när den sticker ut och förlänger. Det sista kortet är med så ni ser skillnaden mellan tankett( i darkpowder) och tank( i purple), bägge är i storlek 3, tanketten är betydligt större och vidare, än tanks. Jag har gått ner en storlek på mina cupcakes, förutom toppen där har jag gått ner två storlekar.


KRAAAM!!  ♥♥